Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Stepenice su ranije bile mnogo bolje mesto, bar meni.
Danas sam jeo pastrmku u Ljubisu, restoran Pecinar. Nisam ljubitelj pastrmke, ali ova je bila odlicno spremljena.
Tptlk
Danas sam jeo pastrmku u Ljubisu, restoran Pecinar. Nisam ljubitelj pastrmke, ali ova je bila odlicno spremljena.
Tptlk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ja sam sinoć jeo kompletaru iz Bluemoona a asad doručkujem drugu ...
Gre'ota biti u Užicu a ne pojesti komplet-lepinju 

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Jos jednom cu preporuciti restoran Ginger u kazinu Grand [hotel Jugoslavija].
Klopa je brutalna, ol ju ken it za 1500din.
Bio sam pre par dana, uvek dobro, uvek guyva pa treba zakazati.
Imaju i akciju - sipas na EKO pumpi bilo kog goriva 25 i vise litara i dobijes vaucer da za cenu jedne osobe dve klopaju, prakticno 50% popusta.
Klopa je brutalna, ol ju ken it za 1500din.
Bio sam pre par dana, uvek dobro, uvek guyva pa treba zakazati.
Imaju i akciju - sipas na EKO pumpi bilo kog goriva 25 i vise litara i dobijes vaucer da za cenu jedne osobe dve klopaju, prakticno 50% popusta.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Imam ja 3 ta vaucera,podelio drugaricama,posto ne jedem sushi 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nema sushi u tom paketu all you can eat, sushi naručuješ i plaćaš posebno. Ima baš razne hrane čak i ako ne voliš azijsku ima ramsteka i takvih stvari. Meni je ginger onako... ok je al mi ukus nije nešto wow. Na drugoj strani kazina ima restoran Diva(ne radi leti) koji je malo fensi(previše) ali ima ubedljivo najbolji biftek u gradu koji je dozrevan u komorama(dry aged) i ne može se porediti ni sa jednim drugim tj. ne znam da li još koji restoran kod nas to radi(voulez vous u stvari jedini da znam). Ko je išao po steak housevima u USA mogao je videti tu opciju koja je obično duplo skuplja.
Je l' jeo neko skoro u Walter-u u Železniku? Čuo sam dosta pozitivnih komentara...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Moram da napravim nešto da se ova tema automatski sakrije posle 20h. Uvek čitam o hrani kasno uveče. 

Posetite www.garaza.rs !
Napravi ti nešto da ti nestanu oni silni kremovi iz kuće! 

^^ 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Tex, osetio si se prozvanim? I treba. 

Ja stalno radim na tome da kremovi nestanu iz kucje, ali se uvek nekako pojave novi... 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

I ja sam cuo da su dobri ali nikako da odem...nixa napisao:Je l' jeo neko skoro u Walter-u u Železniku? Čuo sam dosta pozitivnih komentara...
Inace kako sam se otkinuo sa drugom u kfc-u,ono je zlo. I sto je najgore svaki put povecavamo porciju,nekad smo jeli posebno po porciju,pa smo onda presli na klasik koficu,sad klasik koficu + 3 stripsa i 5 wingsa. Sledeci put uzimamo family + par stripsa. Naravno gasi se pepsijem pa posle mohito

Bio sam, cevapi su odlični! Za 1000 dinara dobiješ 10 u pola, salatu, pomfrit, dva pića, kolač. Sigurno ću ih posetiti ponovo 

Danas videh u nekoj emisiji na TVu neki kiosk, ili sta vec, gde se prodaje Doner Kebab, Turcin vlasnik. Voda mi na usta krenula. Zna li neko gde se nalazi? Video sam da trola ide tom ulicom...
Tapatalk Post
Tapatalk Post