Laki021 napisao:Vladapetr napisao:Videćemo kako će se situacija odvijati. Ako se kockice sklope kako sam namerio, pa se u narednih 1-2-3 god preselim u kuću van BG-a, onda bih ovaj bus ostavio na duže da imam za porodična putovanja a sebi uzeo nešto manje "na nivou". Ali da ne idemo toliko daleko...
Svaki dan sve teze i teze sve gore i gore, zato se i planira kuca, dva auta... ima smisla.
rade74 napisao:Laki021 napisao:Koji ste vi kraljevi, za sve ste u stanju da nadjete los primer, i onda opalite najzescu generalizaciju, razumno i smisleno nema sta...
Dodji otvori firmu zaposli samo 10 ljudi u Srbiji, daj im tu platu od 240000 din neto, jer je IT sektor ,tebe kao poslodavca izadje oko 390 000 din, tako da uzivaj u plovima svoga rada kad samo za jednog das drzavi 150 000 x 10=1 500 000 drzavi a sutra dobijes k od penzije i sto najgore ,dodjes kod lekara a nema toga i toga pa idi kod privatnog pa plati i tamo.
Super si!
Sent from mTalk
Dati 30-40% drzavi je najnormalnija stvar.
Ako stavis jos vecu platu, jos bi vise dao drzavi.
Nije problem dati.
Pitam te sta ja dobijam sa tim?
Leci mi se majka kod privatnog posle preloma noge jer drzavni ne mogu to, nemaju aparate. Placa se redovno zdravstveno.
Jel to normalno sto cu ovaj mesec pljunuti 400e privatniku a u isto vreme placa se i drzavi.
Jel normalno da coveku koji je u penziji i dalje placam penzionom fondu kao da nije u penziji.
Obrazlozenje je : Izvrsice se ponovo obracun pa ce mu penzija biti visa.
Koji k onda postoji dobrovoljni penzijski fond.
Ja ako hocu da uplacujem , uplacivacu dobrovoljno jer je covek ispunio sve zakonske uslove i otisao u penziju.
Krade sve na sve strane a nista se ne vidi.To je problem.
Uvedes zabranu zaposljavanja i mladi ljudi popuse a pol podobne ubace preko pp poslova, pa gde to ima?
Evo opet izbori moguci , pa trosenje para opet a ja dajem, super, idemo napred.
Otici cu i ja odavde pa neka uzjase onda nekog drugog.
Sent from mTalk