Ne osuđujem, samo kažem

Čist račun - duga ljubav, nema da omane
U najkraćem, hoću da kažem da su mnogo veće šanse da NEKI od tih testova /ti, neki drugi, neki treći/ lažu nego ja iz sopstvenog iskustva.Xepoj87 napisao: 26 Nov 2017, 23:37 Anandtech, gigantski review sajt za hardware, koji postoji 20 godina, zivi od potplacivanja od strane Samsunga...
Dodatno i hoces da kazes da ih je druga po velicini kompanija za telefone platila, a treca po velicini nije imala pare da plati review?
I opet, taj Anandtech izbaci najgori rezultat punjenja sa S7e, zato sto je potplacen?
Nisam se ja uhvatio za ono što mi odgovara care, već za sopstveno iskustvo. Koje će u mom sistemu vrednosti uvek da ima veću informativnu vrednost od bilo čega drugog.Xepoj87 napisao: 26 Nov 2017, 23:37 Ja nisam prvobitno napisao 2 i po sata, prvobitno sam okacio snimak na kome se vidi da se Mate 9 puni za 2 sata i 9 minuta, ali si se ti uhvatio za ono sto ti odgovara, jer van apsurdne tvrdnje da ja namerno lazem, nemas argumenata.
Ne, govorio sam da je nexus bolji uređaj u kategoriji odnos cena kvalitet što je totalno druga stvar. Diskutovalo se da li je to što je S7 kompletniji uređaj™ vredi para koliko je više košta. I tada sam mislio i sada tvrdim, ne vredi.Xepoj87 napisao: 26 Nov 2017, 23:37Tebi je smetalo kada sam negativno pricao o Nexusu 6(to jest, tvrdio da je S7e kompletniji uredjaj) i sada ti smeta kada se ista negativno pise o tvom novom telefonu, Mate 9.
Ja se van toga ne secam nekog tvog preterano aktivnog ucestvovanja u ovoj temi.
Naravno, tada se ne secam da si nesto bezao od internet testova, posto S7e nisi posedovao, a znao si da je Nexus 6 bolji.
Niko neće da te ponizi, samo sam rekao da mislim da si pristrasan. Što i dalje mislim. Bolji dokaz od onog što sam lično iskusio ne mogu da ti dam, jbg.Xepoj87 napisao: 26 Nov 2017, 23:37Naravno, ja i dalje cekam da vidim gde se to Mate 9 0-100% puni za sat i po vremena, posto ste napisali da to postoji i na netu, to jest, Vlada je napisao, a ti rekao da si to iskusio iz prve ruke.
Ovoliko pisanja i truda da mene ponizite, a ni jedan jedini konkretan dokaz.
Ma kakvi nije u tom fazonu. Hteo sam plavi, ali na kraju uzeo crni
Imam identican problem sa istim clanom...Xepoj87 napisao:Ne mozes da ze ne posvadjas, kada neko na normalan post odgovori prozivanjem nekoga(i dalje ta 2 posta stoje u ovoj temi).
Kao sto sam i napisao u tehnickoj temi, morate poraditi na suzbijanju prozivanja na licnoj osnovi.
Ok je nekada malo prepucavanja, ljudi smo, ali Vlada vec godinu dana na svaki moj suprotan post odgovara na isti nacin, prozivanjem i ponizavanjem. Sa kim god se nekada zakacio oko bilo koje gluposti, on ne pusta i onda ponavlja napusavanje svaki put kada mu se ukaze prilika.
Ne mora mene neko da gotivi, ne podnosim ni ja njega, ali ga svejedno ispostujem i odgovaram kao sto bih svakom drugom.
Covek u 90% tema ulazi da bi nekoga ismevao.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Bila bi fora da ti je nadimak Crni. Onda bi mogli da ti kažemo "pa što crni, crni Crni"
Jbg, neiskustvo. Pišem o onome što znam i što koristim, umesto da proberem odgovarajuće prezentacije po internetu pa ih predstavim auditorijumu. Nećem više, platio sam školutrojanac napisao: Sad sve pročitah, pa i deo koji je Geza sklonio. Oko čega ste se vi posvađali, ja ne mogu da verujem.