Sta znaci plaze su nepristupacne, moze li se doci normalno kolima I parkirati se ?
Inače Grci imaju foru da skidaju tablice, pa kad platiš ideš u pol. stanicu da ih preuzmeš...Ikac napisao: 29 Jul 2016, 18:25 Meni ove godine u Pargi pisali kaznu za nepropisno parkiranje. U celoj ulici su bila parkirana vozila uglavnom sa grčkim tablicama i ja rekoh verovatno je ok za parking i kad sam krenuo nazad sačekala me roze čestitka zakačena za brisač. 80 evra tj. 40 ukoliko se plati u roku od 10 dana. Prvo sam mislio da ne platim, ali me je naš predstavnik agencije savetovao da ipak platim, jer su se i oni nešto umrežili i dešavalo se da prave problem na granici. Inače kaznili su samo mene i vozilo ispred. Realno bio je prekršaj, posle sam tek video znak na početku ulice, ali od 20-30 automobila kaznili samo mene i auto ispred mene. I hajde da sam nekog zagradio, da nisam ostavio dovoljno prostora za prolaz, ali jbg. Kaže ovaj iz agencije da uglavnom kažnjavaju strance i rent a car automobile.
Plaža je sasvim dovoljno na pola sata od Sivote, da svaki dan možeš na drugu. Mislim da je od Sivote do Parge u vrh glave sat vremena vožnje, a između ima barem deset plaža.Kažem može biti mali problem za ljude sa osetljivijim tabanima.Ogi napisao: 28 Nov 2017, 22:25 Hvala na lepom izvestaju.
Pa to mi se I svidja, sto videh da se Sivota sastoji od 3 ostrvceta pa se plaze obilaze brodicima. Opet, sve to se placa. Ali nisam znao da ima toliko plaza I do kojih moze da se dodje.
Izgleda da je problem parking, to I ti kazes, doduse za Pargu. U kom smislu ? Pretpostavljam da I u Sivoti smestaji imaju svoje parkinge.
Da lI je voda toliko hladna zaista ?