Vežbanje, dijete, teretana...
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Bez zezanja, kada me preseklo preko krsta, koristio sam neki njihov gel. Odlično deluje, a i integritet dela tela ispod je ostao nenarušen.
Ipak u zadnje vreme preferiram Fastum.

Širim haos!
Verovatno mislimo na istu vežbu. Pre nekog vremena mi je drugar koji je završio DIF rekao da ta vežba može samo da šteti kolenima, jer su kolena predviđena samo za kretanje u čučnju (gore-dole).Scuderia napisao:Ne znam koje bih vezbice radio pred cucnjeve sem onog vrtenja kolenima :/
Имам једно потпитање...
I ja sam to procitao skoro.elMaestro napisao:Verovatno mislimo na istu vežbu. Pre nekog vremena mi je drugar koji je završio DIF rekao da ta vežba može samo da šteti kolenima, jer su kolena predviđena samo za kretanje u čučnju (gore-dole).Scuderia napisao:Ne znam koje bih vezbice radio pred cucnjeve sem onog vrtenja kolenima :/

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja mogu da šetam tih 5km, da istrčim nema šanse.
Čuo sam da ima neka teretana kod mene u naselju, moram da proverim. Ima li u Batajnici neka dobra teretana, to mi je negde najbliže, ako ova u naselju nije dobra?
Čuo sam da ima neka teretana kod mene u naselju, moram da proverim. Ima li u Batajnici neka dobra teretana, to mi je negde najbliže, ako ova u naselju nije dobra?
Posetite www.garaza.rs !
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kako stvari stoje ja idem.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Idem ja s drugarom sigurno, nego valjda ako nas je trojica dobijamo i znojnice pored majice i mozda šorca 
Za koliko okvirno trčiš 5km? Ja malo ispod 30min.

Za koliko okvirno trčiš 5km? Ja malo ispod 30min.
- Grujic
- Moderator
Nemam pojma, sada nisam u formi i cilj mi je da uzmem i sorc, tj da udjem u tih 1000 ili koliko vec 

- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ja bih mozda i isao, ali nisam tu. Mada sam sada van kondicije Inace dok sam trcao sa drugarom proletos, trcali smo 6.54km za 35 min (makar sport tracker tako kaze).
Grujic napisao:Nemam pojma, sada nisam u formi i cilj mi je da uzmem i sorc, tj da udjem u tih 1000 ili koliko vec
Ne mora da značiOčekujemo i da prvih par hiljada trkača i trkačica koji prođu kroz cilj dobiju i šorts.

ja se razmišljam, mada mi je vreme šugavo, ne bih trčao po kiši, al bih voleo da im tamo paradiram u adidasu

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
5km za 22"51'
Nisam očekivao ispod 25", tj. to mi je bio cilj. Sad vidim da bih mogao i malo manje od 22". Jel bio još neko? Dobio sam odličan najk šorc sa duplim gaćama unutra koje su skroz uz telo koji je btw pre dva meseca koštao skoro 4000 dinara, dva para debelih Najk čarapa i jednu finu majicu.

- Grujic
- Moderator
Ja ali su mi utisci katastrofalni
Vreme ne znam, znam da je oko 29", drugo, ni ja ni gomila drugih nismo dobili ni majice ni brojeve, a stajao sam u redu za prijavu od nekih 16:35... Dalje, ok, jeste zezanje ovo i sve, al staza je takva da je bilo careva koji su je kratili posteno, sto mi je bas bezveze...

Vreme ne znam, znam da je oko 29", drugo, ni ja ni gomila drugih nismo dobili ni majice ni brojeve, a stajao sam u redu za prijavu od nekih 16:35... Dalje, ok, jeste zezanje ovo i sve, al staza je takva da je bilo careva koji su je kratili posteno, sto mi je bas bezveze...
A sta je bila poenta? Istrcati za neko odredjeno vreme, pa dobiti majicu?
- Grujic
- Moderator
Majice su trebali da dobiju svi (uz njih i startni broj da bi znao vreme), a prvih 1000 ili 3000 sorc.