Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Re: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Koliko sam primetio u dosadašnjem pisanju na forumu maniaxxx nije nepristojan momak da bi zaslužio da mu napišeš da lupeta.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Lepo primećeno. Slažem se.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !

Mislim da je stvarno najbolje da se suzdržim komentiranja u nekim temama, a izgleda da je takvih sve više.
Meni je ovo vrlo uvredljivo a vi kako hoćete. Nema nikakve veze sa dosadašnjim pisanjem, zato i reagujem a ne ignorišem.maniaxxx napisao: 28 Dec 2017, 13:01... Mislim da u nijednom pogledu Srbija nije sigurna zemlja napram Slovenije npr. Jeste sigurnija od Sirije malo![]()

Srbija nije sigurno najbezbednija zemlja na svetu i niko ne tvrdi da jeste, ali ovo poređenje sa Sirijom je malo preterano.
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
jel smo ovde bese citirali nedavno objavljenu listu najnebezbednijih gradova u evropi u 2017. godini gde smo na pobednickom postolju, mada ne i pobednickom. prvi kijev, drugi beograd.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
"2. Belgrade, Serbia — Violent crimes are low in the city, but Belgrade sinks to 131st in the index for its wide-scale corruption and bribery issues as well as from theft and vandalism."
Pa onda prenesi sta su napisali, i ona bezbednost o kojoj smo mi pricali je prvi deo recenice.
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Pa onda prenesi sta su napisali, i ona bezbednost o kojoj smo mi pricali je prvi deo recenice.
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Možda sd krade više nego u SLO, možda manje nego u Rumuniji(recimo),ali generalno što se tiče sigurnosti SRB nije ni blizu najgora.maniaxxx napisao: 28 Dec 2017, 13:01 Kradu i ovde naravno ali ovde mi nije potrebno milijon zastita da bi opste mogao da osiguram npr vw. Ali jeste kasko za vw kod nad npr skuplji nego za hondu i volvo sa razlogom npr. Evo ja osim na golfu nikad nisam imao sigurnostne srafove i nikog skoro i ne znam ko bi jih imao.
@grujic
A o kojoj sigurnosti je isla tema da me malo podsetis? Mislim da u nijednom pogledu Srbija nije sigurna zemlja napram Slovenije npr. Jeste sigurnija od Sirije malo![]()
Krađa ima svugde, pa u Holandiji je bilo aktuelno da su krali svetla sa poršea zbog uzgajanja trave valjda(tako neko reče).
Na žalost u SRB, sa manjom populacijom to se primti više
P.S: ako već moramo da biramo između dva zla, nekako mi je bolje da je grad ogrezao u kprupciji nego u teškim krivičnim delima.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Uuuuuu gresis. Korupcija je 10000x gora od teskih krivicnih dela. Posto 90% teskih krivicnih dela kriminalci rade medjusobno, a korupcija se ispoljava najvise (da ne kazem iskljucivo) na obicnom coveku.... Plus teska krivicna dela se lako srede sa malo volje politicara, a korupcija nikako posto su korumpirani bas ti politicari 

Skoro sam čuo jednu izjavu primerenu ovoj temi.
Kriminal je kao sportski ribolov. Uhvate te, slikaju te i onda te puste.
Sent from my NEM-L21 using Tapatalk
Kriminal je kao sportski ribolov. Uhvate te, slikaju te i onda te puste.
Sent from my NEM-L21 using Tapatalk
Vrana vrani oči ne vadi.
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Taj ''visoki'' teški kriminal, rokanja par puta godišnje između navijača - dilera, škaljaraca, zemunaca ovih onih, koga briga. To je njihov posao. Više nervira ovaj pilićarski, jajarski kriminal koji je visok i pogađa običnog čoveka; krađe točkova, starih kola (nedavno sam čuo čoveku ukrali reno 5, pa JBT) ratkapne, gorivo, retrovizori, znakovi, wtf, ili po selima krađa mesa po pušnicama, krađa po voćnjacima, vinogradima u sezoni. Ili ono što je bilo u novinama ode čovek u radnju ostavi dečija kolica napolju, neko ih mune, pa majku mu, kako baš svuda lopovi hodaju, ko da je svaki treći ''situacioni lopov''. Bicikli takođe česta meta...
Oni koji su samo dugo u srbiji i samo u srbiji misle da je slicno...
Iz prve ruke nigde gde sam radio nije pokradeno nista ali nista od opreme cak i kad je stajala na samoj ulici. Nije nestalo nista da li je to slucajajnost ne znam. Kod nas na svakom nestane bar nesto. Podupiraci, kablovi ramovi za skelu, prozori ako je pualtarski zato svi presli na kombije, alu ograda se krade!!!! prilikom isporuke stakla, zatim limove oluke.... nema sta nije negde i 50% u toku dana i 50% uvece. Ovde je cuvar ovabezan. I i opet nestane
Ukrali su akumulator sa kipera za vreme dorucka usred bela dana!
Ukradeni poklopci sifona cevi...
Cak i hodroizolacione trake. Sahtove, difuzore. Uzengije se kradu! Postavljeni kablovi sa celog sprata pocupani i odneseni... Neverovatno.
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Iz prve ruke nigde gde sam radio nije pokradeno nista ali nista od opreme cak i kad je stajala na samoj ulici. Nije nestalo nista da li je to slucajajnost ne znam. Kod nas na svakom nestane bar nesto. Podupiraci, kablovi ramovi za skelu, prozori ako je pualtarski zato svi presli na kombije, alu ograda se krade!!!! prilikom isporuke stakla, zatim limove oluke.... nema sta nije negde i 50% u toku dana i 50% uvece. Ovde je cuvar ovabezan. I i opet nestane
Ukrali su akumulator sa kipera za vreme dorucka usred bela dana!
Ukradeni poklopci sifona cevi...
Cak i hodroizolacione trake. Sahtove, difuzore. Uzengije se kradu! Postavljeni kablovi sa celog sprata pocupani i odneseni... Neverovatno.
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Dok ponovo ne počnu da seku ruke. Ovde nikad nije ni bilo drugačije, sem možda taj kratak period svetlosti u XIV veku.
Jedina pozitivna strana je što je većina običnog sveta potpuno neadaptirana na realnost, tako da su minimalne zaštite uglavnom dovoljne da lopov drpi njihovo, a ne vaše.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Jedina pozitivna strana je što je većina običnog sveta potpuno neadaptirana na realnost, tako da su minimalne zaštite uglavnom dovoljne da lopov drpi njihovo, a ne vaše.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk