Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Ovde se krađe ne prijavljuju, meni su za godinu dana skinuli 3 seta čepova za felne i 2 znaka. O težem kriminalu kojim je pogođena moja porodica ne bi pisao ovde.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Stanovi su bili duplo prodavani, investitori sad prodaju stanove pa ne završe zgrade, zida se decenijama bez dozvola, vlast uzme za sebe 100 ha zemlje u centru grada...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Sta da se prijavljuje kad nema ko da reaguje. Prodavnica pored mene, kaze devojka covek svaki dan prolazi i otvori frizider i ukrade Coca colu, oni ga uhvate, vrati i popodne ponovo. O cemu dalje da pricamo.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mogli bi u tup tup na praksu. Milka sve pod konac drzi.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sala je bila jer vidis smeska pobogu covece. Ako sam ikoga uvredio izvinjavam se. Previse licno shvacate forum.jaksa napisao: 28 Dec 2017, 23:41Meni je ovo vrlo uvredljivo a vi kako hoćete. Nema nikakve veze sa dosadašnjim pisanjem, zato i reagujem a ne ignorišem.maniaxxx napisao: 28 Dec 2017, 13:01... Mislim da u nijednom pogledu Srbija nije sigurna zemlja napram Slovenije npr. Jeste sigurnija od Sirije malo![]()
Inace nikad nisam rekao da je Srbija najgora. Moze to i puno gore ali situacija nije dobra ma koliko tesko je to priznati i nije dobro tesiti se time da moze biti i gore
Svakako se krade posvuda ali nisu samo krade problem a uz to u Srbiji sam roden pa mi je malo vise stalo do nje nego do Romunije npr. Zato bih zeleo da je bolje.superboss napisao: 29 Dec 2017, 09:04Možda sd krade više nego u SLO, možda manje nego u Rumuniji(recimo),ali generalno što se tiče sigurnosti SRB nije ni blizu najgora.maniaxxx napisao: 28 Dec 2017, 13:01 Kradu i ovde naravno ali ovde mi nije potrebno milijon zastita da bi opste mogao da osiguram npr vw. Ali jeste kasko za vw kod nad npr skuplji nego za hondu i volvo sa razlogom npr. Evo ja osim na golfu nikad nisam imao sigurnostne srafove i nikog skoro i ne znam ko bi jih imao.
@grujic
A o kojoj sigurnosti je isla tema da me malo podsetis? Mislim da u nijednom pogledu Srbija nije sigurna zemlja napram Slovenije npr. Jeste sigurnija od Sirije malo![]()
Krađa ima svugde, pa u Holandiji je bilo aktuelno da su krali svetla sa poršea zbog uzgajanja trave valjda(tako neko reče).
Na žalost u SRB, sa manjom populacijom to se primti više
P.S: ako već moramo da biramo između dva zla, nekako mi je bolje da je grad ogrezao u kprupciji nego u teškim krivičnim delima.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Maniaxxx svaka cast za post
Ziveo 28 godina u Srbiji (9 u Bg) i zadnjih 7 god u Slo i mogu da potvrdim, da je razlika u bezbednosti ogromna u korist Slo. I ne mislim samo na kradje auta nego na sve ostalo. Nebo i zemlja bukvalno

Ziveo 28 godina u Srbiji (9 u Bg) i zadnjih 7 god u Slo i mogu da potvrdim, da je razlika u bezbednosti ogromna u korist Slo. I ne mislim samo na kradje auta nego na sve ostalo. Nebo i zemlja bukvalno

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
SLO je vrh. Tacka.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Bravo Ogi, barem neko da razume 

- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Po onome što sam ja mogao da primetim Slovenija je danas "Jugoslavija u malom", odnosno tako izmešana kao što je nekad bila Bosna (u najpozitivnijem mogućem smislu).
Stanem na pumpu negde a radnik na šalteru se zove Enes (bar mu tako piše na pločici) i ni ne pokušava da priča slovenački kad mu se obratim. Stanem na Ljubljana-Rudnik da odmorim, odem u McDonalds i dečko mi se, posle moje porudžbine, obraća čistim srpskim jezikom bez naglaska(a ima dvadesetak godina), odem u Mercator preko puta Mc-a a na kasi cura sa albanskim imenom koja apsolutno razume srpski , pitam u tom istom Merkatoru gde stoje Pardon štapići sa kikirikijem
,a dečko sa pločicom"Mario" mi odgovara na hrvatskom. Napravimo pauzu na Bledu, ne treba ti ni jedan drugi jezik osim srpskog.
Ja se u takvim situacijama uvek prvo obratim na srpskom. Kada bi neko probao da ne razume ili me "čudno" pogledao, tj. da primetim da mu nije pravo što Srbin stoji ispred njega, samo bih ga pitao da li mu je lakše da mu se obratim na Nemačkom, i tada bih mu sručio najstrašniji bavarski dijalekt (koji mi jako dobro ide)
. No, za ovih xxx godina nam se tako nešto nije desilo. Zbog svega toga nam je na proputovanju kroz SLO osećaj jako pozitivan i nijednog momenta se ne osećamo nesigurno ili "nedobrodošlo".
Stanem na pumpu negde a radnik na šalteru se zove Enes (bar mu tako piše na pločici) i ni ne pokušava da priča slovenački kad mu se obratim. Stanem na Ljubljana-Rudnik da odmorim, odem u McDonalds i dečko mi se, posle moje porudžbine, obraća čistim srpskim jezikom bez naglaska(a ima dvadesetak godina), odem u Mercator preko puta Mc-a a na kasi cura sa albanskim imenom koja apsolutno razume srpski , pitam u tom istom Merkatoru gde stoje Pardon štapići sa kikirikijem

Ja se u takvim situacijama uvek prvo obratim na srpskom. Kada bi neko probao da ne razume ili me "čudno" pogledao, tj. da primetim da mu nije pravo što Srbin stoji ispred njega, samo bih ga pitao da li mu je lakše da mu se obratim na Nemačkom, i tada bih mu sručio najstrašniji bavarski dijalekt (koji mi jako dobro ide)

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Tako je i u Cirihu i Beču, proste poslove obavljaju uglavnom naši ljudi (prodavci, konobari, čistači...)
U sloveniji sam se osecao nedobrodoslo jos pre 90...
A naravno da su im sad svi dobri, samo daj pare. Još da nađu načina vazduh da naplate..
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
A naravno da su im sad svi dobri, samo daj pare. Još da nađu načina vazduh da naplate..
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Using Tapatalk
Rumuni došli na Kopaonik na doček, svima ukrali "audije"?
Kopaonik -- Grupa Rumuna koja je došla na Kopaonik na doček Nove godine ostala je bez automobila i stvari koje su imali u njima, pišu rumunski mediji.
Portal poznatog dnevnika "Evenimentul Zilei" navodi da je grupa došla na proslavu i da su se sutradan "probudili bez načina da se vrate kući".
Kako se navodi, nestalo je pet automobila "audi a4" starih osam godina. Rumunski list ističe da je u blizini poznatog skijališta "Kosovo gde nema kontrole".
"Svi automobili su isti model i svi su 2009. godište, pretpostavljam da je u pitanju organizovanja krađa, plašim se da su već rastavljeni u delove", naveo je jedan od oštećenih.
Potvrde da je do krađe došlo još nema iz srpske policije. Kako je rečeno za B92.net, u novogodišnjoj noći je registrovana jedna krađa automobila na Kopaoniku.
Kopaonik -- Grupa Rumuna koja je došla na Kopaonik na doček Nove godine ostala je bez automobila i stvari koje su imali u njima, pišu rumunski mediji.
Portal poznatog dnevnika "Evenimentul Zilei" navodi da je grupa došla na proslavu i da su se sutradan "probudili bez načina da se vrate kući".
Kako se navodi, nestalo je pet automobila "audi a4" starih osam godina. Rumunski list ističe da je u blizini poznatog skijališta "Kosovo gde nema kontrole".
"Svi automobili su isti model i svi su 2009. godište, pretpostavljam da je u pitanju organizovanja krađa, plašim se da su već rastavljeni u delove", naveo je jedan od oštećenih.
Potvrde da je do krađe došlo još nema iz srpske policije. Kako je rečeno za B92.net, u novogodišnjoj noći je registrovana jedna krađa automobila na Kopaoniku.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Alergican postanem kad vidim pravu rec stavljenu pod navodnike.
Kada sam pročitao naslov, pomislio sam prvo da su rumuni krali, a ne da su žrtve...