Google account proveren, ima 13 kontakata

Na sim kartici nema ničeg, očigledno je sve bilo čuvano na telefonu, mada ne kapiram kako je ovih par sinhronizovao sa mailom a ostale nije
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Listam stare postove jer se secam da je neko kupovao Xiaomi, i nasao sam ovaj post. A vidim da Xiaomi ima jos nekoliko forumasa? Tesko se snalazim u Xiaomi oznakama modela,veoma su konfuzni i zbunjujuci.Sloba napisao: 21 Maj 2017, 08:27 Istekao mi je ugovor u vipu i ovaj put, umesto prelaska na jaci paket i doplate za nekakav telefoncic, resio sam da telefon kupim za kes, a pretplatu smanjim sto je vise moguce. Uzeo sam neki paket sa 500 min, 500 sms i 3GB interneta, sve za 1.000 dinara, sto cenim da je povoljno, s obzirom da sam u poslednja 24 meseca placao 50% vise za paket koji je bio slabiji (smart 700). Sto se telefona tice, okrenuo sam novi list i uzeo Mi 5s 64/3. Telefon kida kako izgleda i radi, a sve po ceni jednog, recimo, Samsung J5 Prime. Odlican ekran, glavna kamera, cak i nocu, fingerprint, baterija, brzina rada... Dual sim. Sve za deset, zaista. Moram malo da obnovim dodatnu opremu za kola i putovanja, s obzirom da je type-c konekcija, ali ok.
http://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_5s-7260.php
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Xiaomi Redmi Note 4 ili A1? Treba mi najvise zbog baterije.stefanan napisao:Mi Mix 2 se izgleda baš nije proslavio po trajanju baterije, sad gledam na netu slabiji je od Mi6.
Generalno nemoj da očekuješ bateriju kao na tom Redmi 4, flagship modeli imaju jače procesore koji više troše
Sent from my MI 5 using Tapatalk