Tesla automobili
Re: Tesla automobili
Jest njegov
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Svaka čast na trudu i radu na kanalu 

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Svaka čast na recenziji. Samo zbog ovog iskrenog smeha svaki put kad potpoiš gas, imam jaku želju da probam ovu makinu

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
164.000 dolara... Daj ljudi nemoj da se zajebavamo.
- Vladapetr
Ako imaš te pare, onakav smeh je vredan tog novca

Pa i Audi mu navuče takav osmeh na lice, a motor i veći. 

- Vladapetr
Da, to je i rekao u videu.
- Davor_
- Pridružio se: 26 Dec 2016, 18:07
- Garaža: Audi A6/Ford Edge/Yamaha FZ8 ON ORDER:Tesla Model 3
Teško je shvatiti kolika je čar tolike snage bez ikakvog laga ili zakašnjenja DSG je prespor za to!!
Ja mislim da će na kraju automobili sa sus motorima biti kao i konji danas hobi ko hoće imace ih a ostali sve struja i autopilot!!!
Ja mislim da će na kraju automobili sa sus motorima biti kao i konji danas hobi ko hoće imace ih a ostali sve struja i autopilot!!!
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Zar nisu teslu pravili na bazi stare mercedesove e klase, tako da nisu nikako krenuli od nule, vec od dobre osnove koju su nadogradjivali. Zapravo mislim da im je najvise ulaganja u marketing, trebalo je ljude ubediti da im treba tako nesto.
Bas suprotno, ulagznja u marketing su im minimalna. Nekde sam procitao oko $6 po autu. Jedna od naj un-advertised kompanija trenutno.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
To nije istina, imaju jedan od najagresivnijih marketinga, samo je stvar u tome sta racunaju kao trosak marketinga i kako to prikazuju.
Oni praktikuju gerila marketing, cesto se na odredjenim mestima organizuju Tesla standovi sa probnim voznjama i sl. Takodje, vise puta sam video Tesla automobile izlozene u trznim centrima gde inace to nije praksa i sl.
Oni praktikuju gerila marketing, cesto se na odredjenim mestima organizuju Tesla standovi sa probnim voznjama i sl. Takodje, vise puta sam video Tesla automobile izlozene u trznim centrima gde inace to nije praksa i sl.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ne verujem, to sto oni ne placaju recimo bilborde i novine ne znaci da ne trose ogromnu lovu na marketing, pa recimo slanje one tesle u svemir, koliko je to kostalo, to je cist marketing i samopromocija, sto je naravno ok, ali ce to mozda otpisati kao nesto drugo. Mozda imaju placene armije botova slicno kao kod nas koji postuju po internetu i raznim soc mrezama, evo ne kazem da je tako, ali i to mogu sakriti kao nesto drugo, a zapravo je cist marketing.
Koliko ima testova tesle na 1/4m, marketing, retko gde ima na stazi, a stalno se potencira kako unistava druge etablirane superaute.
Recimo meni je ovaj test zanimljiv, tesla s sa 762ks na stazi ide kao bmw alpina x3 dzip dizel sa 350ks, sporije od audija slicne tezine sa 560ks, a daleko je brza na 400m.
Koliko ima testova tesle na 1/4m, marketing, retko gde ima na stazi, a stalno se potencira kako unistava druge etablirane superaute.
Recimo meni je ovaj test zanimljiv, tesla s sa 762ks na stazi ide kao bmw alpina x3 dzip dizel sa 350ks, sporije od audija slicne tezine sa 560ks, a daleko je brza na 400m.