Nisam probao VR, nego 3D

Imerzija je 3 puta veca nego obicno, a mogu misliti tek kada VR dovedu u red, pa da moze pustati krstenu realisticnu grafiku.
Nisam probao VR, nego 3D
Ja sam isto presao Andromedu. Ukupan gameplay time je bio 67 sati ali ja sam sve radio do detaljaLaki021 napisao: 13 Feb 2018, 23:22 Posle duzeg vremena predjoh neku igru.
Mass Effect Andromeda. Prva igra sa malo vise pucacine koju sam presao na ps4 tj sa joypadom.
Sta znam, nije lose, ali nije ni nesto posebno. Iznenadjujuce je kratka ako se prati samo glavna prica.
Ima i dalje poneki bug koji zna da nervira.
Sve u svemu 7/10.
U isto vreme sam probao i Crysis 3, nije ni blizu ROTR, Lara je bas ludilo u 3d, bas je dobro odradjeno.Laki021 napisao: 14 Feb 2018, 11:03 Probao sam samo jednom Crysis u 3D, zapanjujuce je izgledalo, al mi bilo lose posle par minuta
Sad planiram da se posvetim Shadiw of War-u.
Planete sam i ja sve istrazio. Ja sam u jednom trenutku podigao difficulty na hard, jer mi je normal bilo prelako. Overlevelovao sam se i bas lako bilo. Na hard je bilo taman.Xepoj87 napisao: 14 Feb 2018, 15:00 Ja sam odradio 100%I to bi bilo dosta vise vremena, da nisam overpowerovao lika i posle samo uletao medju bilo koji broj neprijatelja i masakrirao za minut cele baze, a sve kasnije odradjivao rutinski, na brzaka.
Ono otkrivanje planeta sam recimo isao i svih 50 ili 51, koliko vec ima, odradio odjednom.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ok, kupio sam igru za PS4, pa kad stignem probam.Xepoj87 napisao: 14 Feb 2018, 15:54 Ok, ali imas samo 4-5 sati gameplaya.
U sustini je super, a pogotovo dizajn, okruzenje i grafika, ali je odradjeno cisto reda radi
Vise kao u BF1, intro za multiplayer, ali je ovde nekako napravljeno da ispdobas heroje, a onda posle da platis da bi sto pre dosao do igre sa njima u multiplayeru.