Kompjuterske igre

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Kompjuterske igre

Post od Xepoj87 »

grujicd napisao: 13 Feb 2018, 23:32 Sa kojim headsetom si probao Rotr? Je li bilo mučnine?
Nisam probao VR, nego 3D :)
Imerzija je 3 puta veca nego obicno, a mogu misliti tek kada VR dovedu u red, pa da moze pustati krstenu realisticnu grafiku.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Probao sam samo jednom Crysis u 3D, zapanjujuce je izgledalo, al mi bilo lose posle par minuta

Sad planiram da se posvetim Shadiw of War-u.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Laki021 napisao: 13 Feb 2018, 23:22 Posle duzeg vremena predjoh neku igru.

Mass Effect Andromeda. Prva igra sa malo vise pucacine koju sam presao na ps4 tj sa joypadom.

Sta znam, nije lose, ali nije ni nesto posebno. Iznenadjujuce je kratka ako se prati samo glavna prica.
Ima i dalje poneki bug koji zna da nervira.
Sve u svemu 7/10.
Ja sam isto presao Andromedu. Ukupan gameplay time je bio 67 sati ali ja sam sve radio do detalja :D I odusevila me igra, mada ja sam fan svih Mass Effect igara.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Laki021 napisao: 14 Feb 2018, 11:03 Probao sam samo jednom Crysis u 3D, zapanjujuce je izgledalo, al mi bilo lose posle par minuta Slika

Sad planiram da se posvetim Shadiw of War-u.
U isto vreme sam probao i Crysis 3, nije ni blizu ROTR, Lara je bas ludilo u 3d, bas je dobro odradjeno.

Hokaj, da si igrao do detalja, imao bi preko 100 sati gameplaya :) Ja mislim da sam ja imao oko 110.

Laki, ja krenuo i smorio se jako brzo sa Shadow of War.

Za razliku od toga, novi Assassin's Creed mi se bas svideo, kao i Kingdom Come Deliverance, mada u KCD popizdis kada igras 2 sata, ubiju te i vrati te na pocetak, jer za save moras da imas poseban napitak. Generalno, mnogo retardirano odradjeno, jer da je barem auto save posle svakog questa, jok, odradis 5 questova, pretrcis pola mape i sve se izbrise :glavomuzid:
Inace, jako fina grafika, ali kao i sa Assassin's Creed, i ovde je ocajna optimizacija, pa mi spusti na 35fps sa 55% zauzetosti grafike i slicno CPU-a.

U igri sve ovo izgleda oko 20% lepse:
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Super izgleda, ako srede to sr sa snimanjem, probacu, ovako nemam zivaca, dobicu nervni slom.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ne, to je tako namerno uradjeno, nije glitch :)
Svejedno je zanimljiva igra.
Ne znam jedino da li se snima automatski kada spavas, to nisam proverio, ali je moguce da tada radi autosave.

Inace, igra je jako zanimljiva, imas fazon 20 delova opreme koju stavljas na sebe, sve se vremenom ostecuje, i ako jako sporo, hrana truli i trosis energiju i health ti se automatski smanjuje od umora.
Ima jos dosta nekih fora, ali mi se jako svidja. A i svidja mi se sto atribude levelujes tako sto ih koristis, tako da strength i sword skillove budzis borbom i macevanjem, vitality trcanjem i slicno...
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

@Xeroj Pogledaj na google-u mislim da su izbacili mod za Kingdom Come za unlimited save. A sto se tice Mass Effect, 110 sati si izvukao :o Ja sam skoro sve uradio, sve side quests i to, jedino nisam one Misc stvari radio, tipa skeniraj 5 kutija toga i toga na toj planeti itd. Evo ti trofej lista https://psnprofiles.com/trophies/5918-m ... versmann22 Imam 74% trofeja. Mrzelo me bas da se cimam za platinum.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ja sam odradio 100% :) I to bi bilo dosta vise vremena, da nisam overpowerovao lika i posle samo uletao medju bilo koji broj neprijatelja i masakrirao za minut cele baze, a sve kasnije odradjivao rutinski, na brzaka.
Ono otkrivanje planeta sam recimo isao i svih 50 ili 51, koliko vec ima, odradio odjednom.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Kakav je Star Wars Battlefront 2 kao sigle palyer igra?
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ok, ali imas samo 4-5 sati gameplaya.
U sustini je super, a pogotovo dizajn, okruzenje i grafika, ali je odradjeno cisto reda radi :)
Vise kao u BF1, intro za multiplayer, ali je ovde nekako napravljeno da ispdobas heroje, a onda posle da platis da bi sto pre dosao do igre sa njima u multiplayeru.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 14 Feb 2018, 15:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Xepoj87 napisao: 14 Feb 2018, 15:00 Ja sam odradio 100% :) I to bi bilo dosta vise vremena, da nisam overpowerovao lika i posle samo uletao medju bilo koji broj neprijatelja i masakrirao za minut cele baze, a sve kasnije odradjivao rutinski, na brzaka.
Ono otkrivanje planeta sam recimo isao i svih 50 ili 51, koliko vec ima, odradio odjednom.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Planete sam i ja sve istrazio. Ja sam u jednom trenutku podigao difficulty na hard, jer mi je normal bilo prelako. Overlevelovao sam se i bas lako bilo. Na hard je bilo taman.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ja sam odgledao video od Jim Sterlinga, cini mi se, gde je rekao da se ta igra igra samo na insanity, pa sam ja odmah i krenuo od Hardcore.
U pocetku sam ginuo kao blesav, dok se nisam privikao i izabrao prave skillove, a posle kada sam sve stats koje koristim nagruvao do kraja, samo upadam medju njih 30 i rokam.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Istina. Ja sam trojku odma igrao na Insanity, ovaj nisam. Ali da, kada optimuzjes build i izlevelujes se, veca tezina je dosta bolja.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Xepoj87 napisao: 14 Feb 2018, 15:54 Ok, ali imas samo 4-5 sati gameplaya.
U sustini je super, a pogotovo dizajn, okruzenje i grafika, ali je odradjeno cisto reda radi :)
Vise kao u BF1, intro za multiplayer, ali je ovde nekako napravljeno da ispdobas heroje, a onda posle da platis da bi sto pre dosao do igre sa njima u multiplayeru.
Ok, kupio sam igru za PS4, pa kad stignem probam.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Odgovori