i uvek mi izgleda modernije, iako Audi ima bozicne svetiljke u farovima
 i uvek mi izgleda modernije, iako Audi ima bozicne svetiljke u farovima 

po cemu je to zastareoo model? pa i A5 je izasao FL tako da ni on nije poslednji model...Laki021 napisao:Pa sa bmw sigurno ne mozes pogresiti, zagarantovan kvalitet i uzivancija. E sad jedino sto je to vec zastareo model... Takodje ovde na forumu imamo vise ljudi koji voze auto sa tim motorom (184ks).
Sa druge strane Audi A5 je jedini audi koji mi se zaista svidja...

kakve su probleme imali sa lancem?Floyd napisao:Audi je lepsi kad je klot dok sa boljom opremom mogu da se nose...ja licno, prednost dajem BMW-u.
Oba motora su odlicna, jedino sto je kod BMW-ovog 2.0d bilo prijava nekog problema sa lancem ali se uglavnom resavalo u garanciji.
BMW takodje ima osetno bolje performanse (do 100km/h stize za 1s brze) od Audija sa istim motorom.
Sto rece Laki, ta platforma za BMW je malo zastarela i vec sledece godine izlazi novi kupe na platformi F30 dok ce Audi biti ovakav bar jos 2-3 godine.
Sve u svemu, stvar je ukusa i ni sa jednim ne mozes pogresiti ali ako pitas da li vredi doplata od 8000e za A5, objektivno ne a subjektivno znas samo ti

NexT napisao:A sasvim slucajno je i VW?
Vi svajcarci, ne preterujte sa starom platformom... Na cijoj platformi je radjen A5?
A, vi koliko vidim instirate na tome da je stari model. Platforma nije toliko bitna, posto se one ne menjaju tako cesto, vec se unapredjuju...