Biciklizam
Re: Biciklizam
Pozdrav svima! Jeli krenula sezona, vozi li iko ili jos traje zimski san?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako bude srece ja cu u Nedelju da udahnem malo zivota. Bajk je spreman...
Moja sezona traje 365 dana u godini. Ne vozim kad je kiša i duboki sneg. U Srbiji je hazard voziti bajs u sred dana a kamoli kad je neka vremenska nepogoda.
Saobraćajna kultura - nula. 31.12. iliti na staru godinu sam ispeglao 50 km. Ceo januar je bio idealan za vožnju. Decembar isto. Februar već ne. Od specijalne biciklističke opreme imam duge gaće
i vunene čarape sa Zlatibora. Ali ne bije boj svijetlo oružje
. Napravio sam pauzu od tri nedelje skoro ali pošto najavljuju lepe dane evo me već koliko sutra popodne da mu ga dam malo.
Pokušao sam u paru da vozim sa nekim i odustao nakon prve ture. Nije mi cilj utrkivati se sa nekim. Godine + gabarit + bolemedupedajurcam . Average speed (tako piše na onom sokoćalu) mi je oko 15 kmh. Za mene idealno. Niz Frušku do 50 kmh a uz nju -ma procvetaju visibabe i uvenu dok se ispnem
A to je i razlog što sam malo bitisao ovde na forumu.
Saobraćajna kultura - nula. 31.12. iliti na staru godinu sam ispeglao 50 km. Ceo januar je bio idealan za vožnju. Decembar isto. Februar već ne. Od specijalne biciklističke opreme imam duge gaće
i vunene čarape sa Zlatibora. Ali ne bije boj svijetlo oružje

Pokušao sam u paru da vozim sa nekim i odustao nakon prve ture. Nije mi cilj utrkivati se sa nekim. Godine + gabarit + bolemedupedajurcam . Average speed (tako piše na onom sokoćalu) mi je oko 15 kmh. Za mene idealno. Niz Frušku do 50 kmh a uz nju -ma procvetaju visibabe i uvenu dok se ispnem

Med napisao:Moja sezona traje 365 dana u godini. Ne vozim kad je kiša i duboki sneg. U Srbiji je hazard voziti bajs u sred dana a kamoli kad je neka vremenska nepogoda.
i vunene čarape sa Zlatibora. Ali ne bije boj svijetlo oružje. Napravio sam pauzu od tri nedelje skoro ali pošto najavljuju lepe dane evo me već koliko sutra popodne da mu ga dam malo.
Pokušao sam u paru da vozim sa nekim i odustao nakon prve ture. Nije mi cilj utrkivati se sa nekim. Godine + gabarit + bolemedupedajurcam . Average speed (tako piše na onom sokoćalu) mi je oko 15 kmh. Za mene idealno. Niz Frušku do 50 kmh a uz nju -ma procvetaju visibabe i uvenu dok se ispnem![]()
Hehe, dobar si-)
Ja sam trazio partnera poprilicno dugo, isto tako sa se netrkam a da ima volje za voziti i tesko da se nadje neko. Imam jednog svabu koji ima snage kao konj, zivi da vozi i trci tako da mi uvjek nabija dobar tempo i jednog srbijanca koji vise nevozi nego sto vozi.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Ozrene moram da ti skrenem paznju nista zlonamerno pritom ne mislim (pravila foruma)
Nemoj da pises post ispod posta ima odredjeno vreme gde mozes da editujes post i dopises sta si hteo.
Takodje nemoj da citiras post ako pises odmah ispod tog posta kog cititar.
Btw
Sto se tice sezone i kod mene traje 365/6 dana.
Tako da se vozi, mada je stvarno feb bio uzasan, pocinju lepsi dani bice sve vise i vise
Takodje na zalost sve vise ima i budala u kolima.
Nemoj da pises post ispod posta ima odredjeno vreme gde mozes da editujes post i dopises sta si hteo.
Takodje nemoj da citiras post ako pises odmah ispod tog posta kog cititar.
Btw
Sto se tice sezone i kod mene traje 365/6 dana.
Tako da se vozi, mada je stvarno feb bio uzasan, pocinju lepsi dani bice sve vise i vise

Takodje na zalost sve vise ima i budala u kolima.
@speedy stikis sto se tice posta pa ponovo post, to se izvinjavam i hvala na ispravci. E sad sto se tice citiranja neznam u cemu je fazon, kad idem na reply da odgovorim automatski se samo citira. U svakom slucaju potrudicu se da nepravim vise greske.
- speedy stikis
Je l' si uspeo da nastelujes fox-a?
Nasao sam na netu tabelu pa sam po toj tabeli stelovo. Tek sad se snjeg malo otopio, tako da se nadam da cu ga sad u Nedelju testirati. Juce sam i klitove zavrnuo na 15 stepeni, montirao garmina tako da je sve spremno.
- speedy stikis
Red je da se overi nova masina 

Dosta za danas 

- Prikačeni fajlovi
-
- Screenshot_20180309-145908.jpg (33.12 KiB) Pogledano 2824 puta
@Med ljepa kilometraza samo ovaj elevation nesto zeza.
Nisam nešto obraćao pažnju...ta aplikacija mi je bila "best buy" u tom trenutku. Strava i ostale su bile preskupe a kod free verzija uvek nešto fali....btw, ove visine i nizine su od Petrovaradina na Tekije i dole u Karlovce. Pa ko zna nek računa
. Mene nešto ne zanima. A i u te kalorije i dehidraciju ne verujem baš nešto. Odlična je navigacija i to mi je dovoljno. Kao i praćenje koliko mi za koju razdaljinu treba (a brzina mi je uobičajena...većinom).
Pre neki dan nabavim polovan prednji točak sa dynamo hub-om. Spojio sve samo mi bezveze da sija preko dana svetlo pa smišljam neki diy da ne moram da čupam konektor stalno, poye... izvode.
Napolju ima sve - naravno - ali i košta. Mogućnosti su raznolike.

Pre neki dan nabavim polovan prednji točak sa dynamo hub-om. Spojio sve samo mi bezveze da sija preko dana svetlo pa smišljam neki diy da ne moram da čupam konektor stalno, poye... izvode.
Napolju ima sve - naravno - ali i košta. Mogućnosti su raznolike.
- Prikačeni fajlovi
-
- Dynamo-System-Map.jpg (198.32 KiB) Pogledano 2801 put
Imas run keeper free a meri sve to isto i imas mapu gde si vozio. Uz to mozes da ga instaliras i na kompu.
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
@Med nisam mislio da neradi vec sam se nasalio mala visinska, moj drug kaze nema voznje ako nema bar 1000m elevation. Sto se tice mjerenja km i svega ostaloga ja koristim sad vec popriclicno starijeg garmina edge 800 i od kad njega imam nebi nista vise drugo uzeo. Imas uz njega sve. App itd i sve je jednostavno.
Ti si dobar, ja koristim garmina 500, star je skoro 10 god. al šljaka za sve pare