ADrei napisao:jel zna neko kakva dnevna svetla ima 320d coupe 2008god...jel ima angel eyes? da li to ima svaki bmw ili samo onaj koji ima fabricki xenon...
Samo uz xenon...
ADrei napisao:bio sam jedan od onih kome nije padalo na pamet da kupi automatik, nije on pametniji od mene... sve dok cale nije kupio Audi sa S-tronic menjacem... odusevljen sam kako radi

ali koliko vidim trosi oko 1l vise automatik, uz to je jos jedna potencijalno skupa popravka
Pazi, S-Tronic (DSG) nemoze da se poredi sa BMW-ovim klasicnim automatikom a jos manje multitronicom (skuter menjac).
To je vec stvar izbora pa ovde dalje necu da sugerisem da li manuelni ili automatik.
ADrei napisao:i da postavim jedno glupo pitanje...jel je taj 320d 177ps 2008god comon-rail...i da li ima da pokazuje radnu temperaturu ili samo pali upozorenje kad prebaci 90-100stepeni?
Da, u pitanju je CR motor a pokazivac radne temperature na toj seriji (E90/91/92/93) ne postoji osim na modelu 335i od 306ks.
ADrei napisao:...gde mogu da nadjem performanse tog BMWa?
http://www.zeperfs.com/duel4044-1869.htm
Ovde ti je poredjenje za A5 2.0 TDI i 320d limuzinu (nema za kupe ali je svakako slicno).
Ako nadjem neko detaljnije poredjenje u nekom nemackom casopisu, nalepicu link.
Sto se cene tice, gledam malo na mobile.de i cini mi se da razlika nije bas 8000e nego manje
Ok, nisi napisao kako opremljene primerke trazis ali recimo, po mom ukusu bilo koji od ova dva kupea ne bi smeo da bude bez sportskih sedista (pozeljno koznih), lepih alu felni, xenona i jos par sitnica.
dag81 napisao:P.S. A citam BMWovce, oni postaju gori nego svi mi ostali koji volimo neku marku, tj. ne volimo nego u kojoj smo se nasli da nam odgovara.
Ja se maksimalno trudim da se ova rasprava ne prenese na licni nivo i da se maksimalno argumentovano diskutuje.
Zamolio bih te da citiras deo posta nekog BMWovca, na osnovu kog si doneo ovaj zakljucak.
Evo kako to rade Audi fanovi...
nsam49 napisao:Uzmi audija, dosta mladjih momaka koji su vozili stalno audi i presli npr na x6 ili bmw 7 kazu da je bmw kanta
Ja bih uzeo i 3.0tdi, ako ti naleti neki jeftiniji...