igor_harris napisao: 26 Feb 2018, 13:05
Dve stranke koje su nam dosle u firmu su ispricale istu pricu. 500m od nase firme su ih zaustavili u razmaku od sat vremena. Jedan je prosao sa 10 evra drugi sa 2000rsd. Dali su im jasne instrukcije da prilikom predavanja novca ruku ne pruzaju kroz prozor vec da razmenu izvrse istovremeno kada mu pandur bude vracao saobracajnu i zamolili da to ostane medju njima.
Ja razumem da su to tvoje kolege i da branis cast svog zanimanja, ali nemoj me etiketirati kao lazova. Vecito se pravis blesav ovde i predstavljas nasu policiju kao da zivimo u Svedskoj u najmanju ruku.
Nisam ja tebe nazvao lazovom niti mislim da si lazov, daleko od toga. Ti si napisao da ovih dana hvataju sluzbena vozila i uzimaju pare za istekle PP aparate, to izgleda kao da je neki trend trenutno na teritoriji zemlje. To sto jedna patrola na svoju ruku resi da krsi zakon, a pritom te stranke su takodje prekrsile zakon, ne znaci da je to sad nesto sto se radi na teritoriji cele Srbije. Umesto sto su dali novac trebali su da prijave unutrasnjoj kontroli. Takvi kao ta patrola, nece dugo.
U najmanju ruku mogu anonimno da prijave UKP-u mesto i vreme kontrole, znace tacno koja je patrola. Ne bi me cudilo da su vec pod prismotrom. I ne tvrdim ja da je nasa policija kao Svedska, imas korupcije dosta, ali daleko manje nego pre. Problem je sto drazva nema volju da se izbori sa time kako treba, barem jos uvek.