Kabal napisao: 15 Mar 2018, 12:32
gravran, sve uradis na jednom mestu, prekoputa merkatora na bulevaru.
To je što se AMSS tiče i eventualno uverenja ABS-a, posebno moram od proizvođača da tražim za prepravku i to ne znam
kakva je procedura kod Audija, verovatno ide preko Porshe SCG.
Grujic napisao: 15 Mar 2018, 12:50
gavran napisao:Grujic napisao: 15 Mar 2018, 11:05
A sto.ne uradis atest? Ako je zbog deteta pozadi 80% i to je to
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Pa iskreno, zato što me mrzi da obijam pragove kojekakvih kuća, saveza i agencija...a nemam ni vremena.
Video sam neku solidnu alternativu da imaju neke tipske mrežice da se kupe za auto i stave, ima ih i u BG ne moraju više
da se poručuju iz inostranstva pa ću to staviti.
Nije to uopste tolika procedura i radi se jednom. Folije su bolje resenje, a zavesice svakako mozes da dodas nevezano za folije i da imas jos bolju zastitu.
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Pa ne meni je jako nezgodno zbog radnog vremena, em ne mogu da izlazim u radno vreme em završavam posle 16h (a od 7h moram da budem u firmi) kada bi morao sigurno par dana da se zezam poslepodne sa time, prvo da dobijem od proizvođača potvrdu da mogu da vršim prepravku, pa drugi dan da zakažem stavljanje folija, pa da vidim kada bih stigao da odem do AMSS na merenje, pa izdavanje uverenja....
Al ajde da kažemo kad se hoće sve se može, organizovalo bi se to nekako, al me odbija i to što naša država jednom kada ti za nešto sedne za vrat više ti ne silazi.
Sada su se uhvatili tih folija, pa svake godine menjaju i pooštravaju pravilnik i usložnjavaju proceduru za izdavanje atesta, ko garantuje da im za 6 meseci neće pasti na pamet da uvedu da se te folije trebaju reatestirati na godinu dana kao da se utvrdi da nisu izgubile fabrička svojstva i šta ti ja znam.
Da ne pričam što bih bio meta svake saobraćajne kontrole folija na staklima i verovatno bih uvek bio izvlačen iz kolone i zaustavljan da se proveri imam li atest za folije i ko je unutra, pogotovo što vozim Audi pa još crn.
A i kada se finansijski sve sabere izađu te folije sada malo skupo rešenje. Ovako mrežice kupiš za 100 evra, namontiraš kući za 10 min i vozi.
Inače zaštite što se tiče meni stakla jesu fabrički tonirana sa UV zaštitom tako da meni samo treba nešto od direktnog svetla.