Ne znam za tebe ali ja ne vidim nikakve rezultate posle 27 godina konstantne borbe protiv necega ili nekoga. Naprotiv...
Kakav nam primer dajete sem nasiljaVelja napisao:Veliki auto, mala parking mesta. Ako parkira po PSu, veći su izgledi da će mu ovaj pored izlupati vrata.
Znači, ključiranje...
Ja sam isto odlepio jednom i parkirao ispred zgrade uprave.Med napisao:Klinički centar Vojvodine - prošla nedelja. Ulazim u krug bolnice sa teško pokretnim bolesnikom. Spuštam se kolima dole da uzmem invalidska kolica. Javljam se radniku obezbeđenja
kulturno, palim sva 4, dok dam ličnu kartu i smeštam bolesnika u stolicu pitam - gde da parkiram? Čovek nemoćno slegne ramenima -snađi se. Zalomim sto metara, stanem na neko prazno
lekarsko "R" mesto, jurim nazad gledajući levo desno da li će odnekud da bane pauk...a samo na tom prostoru mogu dnevnu smenu opušteno da završe (i završavaju - na žalost).... Prostor kome gravitira cca 2 miliona ljudi od kojih mnogi nisu iz grada, dolaze iz raznih krajeva. Ne znaju nit gde mogu nit gde ne smeju. Krenuli ko zna kad u gluvo doba e da bi bili u bolnici zorom... Niko tamo ne dolazi "što oće" neg "što mora". Muka. A prekoputa nje - dečija bolnica. I da mi neko kaže da na praznom delu bolnice ne može da se sklepa montažna spratna garaža i da se naplaćuje 95 din dnevna karta ?
I mene to dovodi do ludila!ftj napisao: 21 Mar 2018, 10:01 Sve sve al na zelenu povrsinu da stanes i od nje pravis blatiste to mi je stvarno za ludnicu.
Jel tu neka perionica/plac ili tako nesto? Redovno tu stoje vozila parkirana.Med napisao:Pre par minuta...