Aktivni su uvek ali sad je bilo puno stranaca koji zure i imaju proseke oko 140kmh i preko pa je ispala kao akcija...Heinz napisao:Da li su isto aktivni i kad nije praznik i nema puno "stranaca"?dragan napisao: 02 Apr 2018, 22:47 sto se tice kazni, pre 2 dana sam pricao sa sefom smene policije kod simanovaca, u 15.10h. od 7 ujutro su zaustavili 80 i kusur za prekoracenje prosecne brzine, uglavnom izmedju 135 i 145kmh je bio prosek, sampion je imao nesto preko 160...
Taj prosek nije bas tako lako postici, pogotovo kad ima dosta saobracaja na autoputu kao kad su praznici i odmori. Ja sam letos na putu u grcku drzao stalno 135-140 na cajgeru pa je prosek po gps na kraju ispao 124 ili tako nesto. Mislim, naravno da necu taljigati sa 100 na sat 1000km

Dosli smo do zamene teza, pocelo je od toga da je 120 nebezbedna brzina a dosli smo do toga da je spora voznja gubljenje vremena. Sa ovim drugim mogu i da se slozim u nekim slucajevima, nekome verovatno i jeste, meni 2-3 minuta ne znaci nista ako cu izaci odmorniji uz auta, ne toj relaciji od 50tak km koje svakako prodjem ispod pola sata.
Ostalo je do saobracajne kulture, bukvalno ko sto je markoni napisao, ne radi drugome sto ne zelis da urade tebi...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk