Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
wazzuu
Reactions:
Pridružio se: 01 Mar 2012, 20:03
Garaža: Celica ST202

Re: Grčka

Post od wazzuu »

Iskreno, nisam, bas cu da pogledam, hvala na predlogu.
Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

Saša napisao: 23 Maj 2018, 10:06 Konkretno, ja i moja familija (dvoje odraslih + dvoje klinaca) idemo ove godine u Platamon, oblast Pieria ("Olimpijska oblast"), druga polovina jula, 11 noći x 45 evra, 495 evra smeštaj (apartman, direktno sam kontaktirao vlasnike, odnosno rezervisao kod prvih koji su se javili a da mi se dopao smeštaj, nisam se cenjkao). Mesto deluje lepo, nalazi se između Leptokarije i Nei Poria, nikad nismo bili tamo, videćemo šta i kako. Odabrao sam taj deo jer hoću da skoknemo jedan dan do Meteora. :)
Meteori ne rade utorkom! :mrgreen: (zatvoren je najpopularniji manastir utorkom)

ja sam prosle godine bio u litochoru, jer me smorilo da se guzvam sa ljudima, a svejedno kolima svugde idemo...

prvi izbor na obali bi mi bio Platamon, bas simpaticno mesto, mislim da nisi pogresio :D
jedino sto platamon nema nigde ni delic dobre plaze(makar po mom ukusu :D)... ali u blizini je nei pori, i ako se krene ka leptokariji na samom pocetku ima par beach barova koji su odlicni(Gallaria npr, pretvorili deo tunela u bar, sredili plazni deo takodje...)
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Tamo su tada meduze zagarantovane
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Mislim da ćemo ići na taj peščani deo prema Nei Poriu, već sam to gledao šta i kako na Google Earthu. No sa klincima sam vrlo nisko-prohtevan kada su plaža i more u pitanju, bitno samo da je plićak, pesak i toplo. Odustao sam davnih dana od vodanja po najlepšim plažama. Ne konstatuju oni ništa od toga, samo namučim i sebe i njih i na kraju opet završimo u nekom plićaku sa peskom u pozadini. :)
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ako bude talasa uživaće u Nei Poriju.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

I kod mene isto.
Prošle godine Sitonija, bili oduševljeni Kalamicijem i onim ostrvcem, ali se sve opet svodi na brčkanje i peskiranje.
Nisu to godine za pamćenje krajolika ili građevina. :)
I Nei Pori ti onda nije loš izbor.
Prošle godine kolega iznajmio sobu 30 kvadrata sa pokrivenom terasom iste toiike veličine što se dobro pokazalo u podne i uveče.
Jedino se žalio na vodu za tuširanje. Bio je problem od 8 do 10 uveče slab pritisak.
Platamon će deci verovatno biti zanimljiv zbog onih veštačkih uvala gde zna da bude velika gužva.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Mene je Sitonija kupila zauvek i stalno bih išao tamo. No ove godine sam baš zakasnio sa rezervacijom a ne daje mi se preko 500 evra samo za smeštaj. Bio sam totalno bez ideje gde ići (želeli smo pomalo i nešto novo), žena pritiska da nešto rezevišem, neko u društvu je slučajno pomenuo taj Platamon, pa sam pročačkao gde je i šta je... i eto nas ove godine tamo. Pa kako nam bude. :)
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

havijer napisao:Zaboravih to da napišem 15--22.08

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Od 11.-21.08. u našim agencijama je 580€
Od 21.-31.08. je 540€ za dvoje, dakle deset dana. Nema dinarskog dela.

E sad, pitanje je koliko im smeštaja daju iz same vile, tj da li ih slobodnog kapaciteta trenutno.

Ja ću početkom septembra na zapadni Pelion, verovatno, sedam dana, plus Meteori jedan dan u odlasku, pa na neku planinu par dana. Čekam da mi potvrde termin i cenu.

TT

Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Druga polovina Jula, Skala Rachoni, Tasos, hotel 3* na plazi sa doruckom I lezaljkama, apartman sa otvorenim gornjim delom (stepenice do gornje "sobe") . 1150 evra 10 nocenja. Spustili sa 1450 na 1150.
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

pedja napisao:
havijer napisao:Zaboravih to da napišem 15--22.08

Od 11.-21.08. u našim agencijama je 580€
Od 21.-31.08. je 540€ za dvoje, dakle deset dana. Nema dinarskog dela.

E sad, pitanje je koliko im smeštaja daju iz same vile, tj da li ih slobodnog kapaciteta trenutno.

Ja ću početkom septembra na zapadni Pelion, verovatno, sedam dana, plus Meteori jedan dan u odlasku, pa na neku planinu par dana. Čekam da mi potvrde termin i cenu.

TT
Naše agencije nude lošije sobe uporedi fotografije!!

Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Ogi napisao: 23 Maj 2018, 13:53 Druga polovina Jula, Skala Rachoni, Tasos, hotel 3* na plazi sa doruckom I lezaljkama, apartman sa otvorenim gornjim delom (stepenice do gornje "sobe") . 1150 evra 10 nocenja. Spustili sa 1450 na 1150.
Za 4 osobe? Koliko je bio polupansion, ako znaš?
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

havijer napisao:Naše agencije nude lošije sobe uporedi fotografije!!
Dešava se to često, ali razlika sigurno nije prevelika (u ceni, koliko u smeštaju), a nekada su i stare slike. Ne kažem da si mogao proći jeftinije, samo da ono što oni čine i nije baš tolika ušteda, pogotovo kada uračunaš i procenat agencije. Grci su to, mada je hotelijerstvo svuda slično :D

Zato tražim da mi potvrde sve što mi je bitno. Sprat, pogled, sadržaj sobe...To mi je i u Srbiji pomagalo dosta. Ne tražim ja previše, često su tu podrazumevane stvari, koje su nekima bile smešne, a onda im se obile o glavu.

TT

Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

pedja napisao:
havijer napisao:Naše agencije nude lošije sobe uporedi fotografije!!
Dešava se to često, ali razlika sigurno nije prevelika, a nekada su i stare slike. Ne kažem da si mogao proći jeftinije, samo da ono što oni čine i nije baš tolika ušteda, pogotovo kada uračunaš i procenat agencije. Grci su to, mada je hotelijerstvo svuda slično :D

Zato tražim da mi potvrde sve što mi je bitno. Sprat, pogled, sadržaj sobe...To mi je i u Srbiji pomagalo dosta. Ne tražim ja previše, često su tu podrazumevane stvari, koje su nekima bile smešne, a onda im se obile o glavu.

TT
Ima stari i novi deo, precizirao sam to da hoću noviji deo . A odgovara mi sedam dana i termin baš taj tako da nije to dolazilo u obzir preko agencije.

Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Ma OK, naravno da si uklapao. Dok sam gledao smeštaje, svašta sam nalazio. Jedna cena na online sistemima, druga na buking formi na sajtu, agencije imaju treću, direktno dobiješ četvrtu, pa i petu, ako se pogodi tako. Ako je Booking najjeftiniji, tražiš da podelite proviziju i da ide direktno preko njih.

TT

Darko Kg
Reactions:
Pridružio se: 03 Avg 2017, 11:07
Garaža: Z10

Post od Darko Kg »

Exohi apartmani-Sarti od 20.06. cena 350 evra (10 noci). Isti period za nas dvoje i klinac, prosle godine Mare D'oro 450 evra. Svideli su mi se i Mavridis i Antoniou u Nikitiju, ali je na kraju odluka pala na Sarti.
Odgovori