Grčka
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Re: Grčka
Meteori ne rade utorkom!Saša napisao: 23 Maj 2018, 10:06 Konkretno, ja i moja familija (dvoje odraslih + dvoje klinaca) idemo ove godine u Platamon, oblast Pieria ("Olimpijska oblast"), druga polovina jula, 11 noći x 45 evra, 495 evra smeštaj (apartman, direktno sam kontaktirao vlasnike, odnosno rezervisao kod prvih koji su se javili a da mi se dopao smeštaj, nisam se cenjkao). Mesto deluje lepo, nalazi se između Leptokarije i Nei Poria, nikad nismo bili tamo, videćemo šta i kako. Odabrao sam taj deo jer hoću da skoknemo jedan dan do Meteora.![]()

ja sam prosle godine bio u litochoru, jer me smorilo da se guzvam sa ljudima, a svejedno kolima svugde idemo...
prvi izbor na obali bi mi bio Platamon, bas simpaticno mesto, mislim da nisi pogresio

jedino sto platamon nema nigde ni delic dobre plaze(makar po mom ukusu

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Mislim da ćemo ići na taj peščani deo prema Nei Poriu, već sam to gledao šta i kako na Google Earthu. No sa klincima sam vrlo nisko-prohtevan kada su plaža i more u pitanju, bitno samo da je plićak, pesak i toplo. Odustao sam davnih dana od vodanja po najlepšim plažama. Ne konstatuju oni ništa od toga, samo namučim i sebe i njih i na kraju opet završimo u nekom plićaku sa peskom u pozadini. 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
I kod mene isto.
Prošle godine Sitonija, bili oduševljeni Kalamicijem i onim ostrvcem, ali se sve opet svodi na brčkanje i peskiranje.
Nisu to godine za pamćenje krajolika ili građevina.
I Nei Pori ti onda nije loš izbor.
Prošle godine kolega iznajmio sobu 30 kvadrata sa pokrivenom terasom iste toiike veličine što se dobro pokazalo u podne i uveče.
Jedino se žalio na vodu za tuširanje. Bio je problem od 8 do 10 uveče slab pritisak.
Platamon će deci verovatno biti zanimljiv zbog onih veštačkih uvala gde zna da bude velika gužva.
Prošle godine Sitonija, bili oduševljeni Kalamicijem i onim ostrvcem, ali se sve opet svodi na brčkanje i peskiranje.
Nisu to godine za pamćenje krajolika ili građevina.

I Nei Pori ti onda nije loš izbor.
Prošle godine kolega iznajmio sobu 30 kvadrata sa pokrivenom terasom iste toiike veličine što se dobro pokazalo u podne i uveče.
Jedino se žalio na vodu za tuširanje. Bio je problem od 8 do 10 uveče slab pritisak.
Platamon će deci verovatno biti zanimljiv zbog onih veštačkih uvala gde zna da bude velika gužva.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Mene je Sitonija kupila zauvek i stalno bih išao tamo. No ove godine sam baš zakasnio sa rezervacijom a ne daje mi se preko 500 evra samo za smeštaj. Bio sam totalno bez ideje gde ići (želeli smo pomalo i nešto novo), žena pritiska da nešto rezevišem, neko u društvu je slučajno pomenuo taj Platamon, pa sam pročačkao gde je i šta je... i eto nas ove godine tamo. Pa kako nam bude. 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Od 11.-21.08. u našim agencijama je 580€havijer napisao:Zaboravih to da napišem 15--22.08
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Od 21.-31.08. je 540€ za dvoje, dakle deset dana. Nema dinarskog dela.
E sad, pitanje je koliko im smeštaja daju iz same vile, tj da li ih slobodnog kapaciteta trenutno.
Ja ću početkom septembra na zapadni Pelion, verovatno, sedam dana, plus Meteori jedan dan u odlasku, pa na neku planinu par dana. Čekam da mi potvrde termin i cenu.
TT
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Druga polovina Jula, Skala Rachoni, Tasos, hotel 3* na plazi sa doruckom I lezaljkama, apartman sa otvorenim gornjim delom (stepenice do gornje "sobe") . 1150 evra 10 nocenja. Spustili sa 1450 na 1150.
Naše agencije nude lošije sobe uporedi fotografije!!pedja napisao:Od 11.-21.08. u našim agencijama je 580€havijer napisao:Zaboravih to da napišem 15--22.08
Od 21.-31.08. je 540€ za dvoje, dakle deset dana. Nema dinarskog dela.
E sad, pitanje je koliko im smeštaja daju iz same vile, tj da li ih slobodnog kapaciteta trenutno.
Ja ću početkom septembra na zapadni Pelion, verovatno, sedam dana, plus Meteori jedan dan u odlasku, pa na neku planinu par dana. Čekam da mi potvrde termin i cenu.
TT
- pedja
- član 001
Dešava se to često, ali razlika sigurno nije prevelika (u ceni, koliko u smeštaju), a nekada su i stare slike. Ne kažem da si mogao proći jeftinije, samo da ono što oni čine i nije baš tolika ušteda, pogotovo kada uračunaš i procenat agencije. Grci su to, mada je hotelijerstvo svuda sličnohavijer napisao:Naše agencije nude lošije sobe uporedi fotografije!!

Zato tražim da mi potvrde sve što mi je bitno. Sprat, pogled, sadržaj sobe...To mi je i u Srbiji pomagalo dosta. Ne tražim ja previše, često su tu podrazumevane stvari, koje su nekima bile smešne, a onda im se obile o glavu.
TT
Ima stari i novi deo, precizirao sam to da hoću noviji deo . A odgovara mi sedam dana i termin baš taj tako da nije to dolazilo u obzir preko agencije.pedja napisao:Dešava se to često, ali razlika sigurno nije prevelika, a nekada su i stare slike. Ne kažem da si mogao proći jeftinije, samo da ono što oni čine i nije baš tolika ušteda, pogotovo kada uračunaš i procenat agencije. Grci su to, mada je hotelijerstvo svuda sličnohavijer napisao:Naše agencije nude lošije sobe uporedi fotografije!!
Zato tražim da mi potvrde sve što mi je bitno. Sprat, pogled, sadržaj sobe...To mi je i u Srbiji pomagalo dosta. Ne tražim ja previše, često su tu podrazumevane stvari, koje su nekima bile smešne, a onda im se obile o glavu.
TT
- pedja
- član 001
Ma OK, naravno da si uklapao. Dok sam gledao smeštaje, svašta sam nalazio. Jedna cena na online sistemima, druga na buking formi na sajtu, agencije imaju treću, direktno dobiješ četvrtu, pa i petu, ako se pogodi tako. Ako je Booking najjeftiniji, tražiš da podelite proviziju i da ide direktno preko njih.
TT
TT
Exohi apartmani-Sarti od 20.06. cena 350 evra (10 noci). Isti period za nas dvoje i klinac, prosle godine Mare D'oro 450 evra. Svideli su mi se i Mavridis i Antoniou u Nikitiju, ali je na kraju odluka pala na Sarti.