Dete nismo ni vodili u Istru. Ne ide se na plažu sa kacigama i štitnicima

Zašto menjaš u menjačnicama po tako lošem kursu?trojanac napisao: 19 Jun 2018, 14:32 Da, ja sam na Krku. Bude verovatno za nijansu skuplje. Ja sam menjao evre na Krku po 7.03 i u Rijeci u tržnom centru po 7.05.
DukeNS napisao: 19 Jun 2018, 19:46 Molio bih moderaciju da istolerise ovaj moj post.
Ljudi treba da shvate da bi svet bio mnogo lepsi kad bi poceli da gledaju kakav je ko covek, a ne koje je nacije. U temelju nacionalizma koji mi zivimo sve ovo vreme na ovim prostorima je FAŠIZAM. Krajnja odrednica svakog nacionalizma je FAŠIZAM. I mi i nasa deca smo svakodnevno trovani takvim idejama. I kod nas, i kod njih...
Patriotizam podrazumeva pre svega ČOVEKOLJUBLJE, a ne patriotizam za odredjenu etnicku teritoriju. Nacionalizmu je potreban etnos i nacija, a ne covek pojedinac. On ga brise, on ga stavlja u kalup nacije i prostora kojim se vlada, a u krajnjem odredistu to radja FASIZAM i 1930-e u Evropi (ne samo u Nemackoj i Italiji, takav fasizam je bio i u drugim drzavama - samo pod kontrolom). Nacionalizam vodi ka ukalupljavanju coveka, a samo ako je svaki covek slobodan, bice slobodna i nacija. Manite se mrznje...
jaksa napisao: 19 Jun 2018, 14:43Ja ne znam zašto te tolerišu na ovom forumu. Brate, ne može tako da se piše... privatno misli šta hoćeš ali ovo nema smisla. Idi reci tako nešto u Human resources svoje firme pa ćeš da vidiš kako ćeš da prodješ.
Bravo za sve ljude koji idu u Hrvatsku, Albaniju, na Kosovo, bravo za sve koji dolaze kod nas. Jebali vas vaši mali šovinistički torovi...
markoue napisao: 19 Jun 2018, 22:01 Bez ulaza dublje u tematiku, ja nikad ne bih otisao na odmor negde gde se ne osecam dobrodosao i sigurno.