Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
La Piazza?
Mada nisam odavno jeo. Nažalost, standardi kuhinja su neprijatno promenljivi, kod nas.
TapaT
Mada nisam odavno jeo. Nažalost, standardi kuhinja su neprijatno promenljivi, kod nas.
TapaT
Poslednja dva puta su mi doneli prepecenu koricu umesto testa, sa sasusenim pelatom, malo preslane prsute i rukole preko, za 1000 dinara za 32cm picu.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja prvi put u životu jeo pizzu pre neki dan
ne volim sireve inače
Al jbg obećao pa sam morao. Jeo sam u Amići na vračaru, ne mogu da poredim sa drugim ali ova je bila dobra za moj ukus, tanko testo, ne previše sira, moglo je možda malo više pelata.
Par ljudi mi rece da je botako ok, piazza, Bella napoli, kapiram da je i u vule vu dobra, tamo ništa loše nisam probao
Sent from my MI 5 using Tapatalk

Al jbg obećao pa sam morao. Jeo sam u Amići na vračaru, ne mogu da poredim sa drugim ali ova je bila dobra za moj ukus, tanko testo, ne previše sira, moglo je možda malo više pelata.
Par ljudi mi rece da je botako ok, piazza, Bella napoli, kapiram da je i u vule vu dobra, tamo ništa loše nisam probao
@xepoj
dinapoli na nbgu prava napuljska pica a cuo sam da je majstor i margarita u balkanskoj isto dobra al jos nisam probao.
dinapoli na nbgu prava napuljska pica a cuo sam da je majstor i margarita u balkanskoj isto dobra al jos nisam probao.
Majstor i Margarita, Balkanska
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kako to misliš Stefane, prvi put si jeo pizzu u životu?
Posetite www.garaza.rs !
Prvi put mu dozvolila da se spusti 
To Jefto, ti si mi pouzdan za picu, a i Mare deli moj ukus za paste i pice, ce odem u Balkansku prvo, zanemaricu planirane Kineze danas onda

To Jefto, ti si mi pouzdan za picu, a i Mare deli moj ukus za paste i pice, ce odem u Balkansku prvo, zanemaricu planirane Kineze danas onda

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Rodjen sam i odrastao sam 200m dalje (A. Maksimovica) i jednom sam bio tu na nekom slavlju. Ekipa je kakva je i u drugim lokalima na Klisi... Polovina retko prelazi klisanski most.TheWickerMan napisao:Zbog njuški nisam ni svraćaodelovao mi kao lokal za posebnu klijentelu.
A ni na bazen nikad nisam otišao, zaplašili me prljavom i neodržavanom vodom, zbog pripadnika nacionalne manjine. Izgleda da sam i tu pogrešio
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Sent from my MI 5s using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ne smeju
Ja sam živeo u Bože Kuzmanovića kad sam bio na kursu. A što je Klisa na lošem glasu, video sam posle mesec dana u NSu kad su mi maznuli akumulator hahaha

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Navodno isti gazda drzi i ski bar i palazo. Jeo sam skoro tamo, sta znam jbg moze da prodje. Dok je drugar drzao piceriju u Kosovskoj, ni kuci nisam jeo, samo kod njega. Vise pica (ne mislim na maljavicu) ne moze da me odusevi. Jos me drzi ona pancerota iz ciao, posle toga ne znam sta cuGaginh0 napisao:Jbga, da ne bude da serem probajte i vi, meni licno nije legla, a toliko sam zeleo da odem u taj Palacio i nikad ga se ne setim.

Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Suši deremXepoj87 napisao:Prvi put mu dozvolila da se spusti

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Najbolja pizza je u Pomodoru...ali to i nije neka novost, restoran je godinama prisutan. Već tradicionalno spada u prvih deset restorana u Beogradu. Sve im je dobro.
Pored toga dobra je u Campo di Fiore u Zemunu.
Pizza bar je ok, ali to je industrija. Siguran, umereni kvalitet. Neće se zajebati ko ode, ali ne može se očekivati neki vrhunski kvalitet. Crna pizza im je interesantna.
Pizza bar je ok, ali to je industrija. Siguran, umereni kvalitet. Neće se zajebati ko ode, ali ne može se očekivati neki vrhunski kvalitet. Crna pizza im je interesantna.
Poslednja izmena od starac vujadin u 30 Jul 2018, 17:41, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Meni je odlična kapricoza u rossetu, a i Garibaldi ima dobru picu.
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
U rosseto cepam samo one njoke sa sirom i prsutom. Ili bar pokusam da pojedem jer je prejako a preukusno.
U Pomodoru nisam jeo 100 godina...mogao bih i to jbt, imaju dobar izbor ako se dobro secamstarac vujadin napisao: 30 Jul 2018, 17:22 Najbolja pizza je u Pomodoru...ali to i nije neka novost, restoran je godinama prisutan. Već tradicionalno spada u prvih deset restorana u Beogradu. Sve im je dobro.