To sam i ja hteo da napišem, vidi se da je tu neki ulaz- izlaz na ulicu, čudno i logično rešenje ako je tako.
Za mene i tebe ga ne bi radili, to svakako
Niko bitan ne zivi tu. A te zgrade koriste druge izlaze sa suprotne strane. Retko kad tu neko izlazi.
Elem, na jos jednom mestu su obelezavali. Samo sto se stare linije(koje su skoro osvezene) i dalje vide. I sad zamislite na sta to lici! Bukvalno hrpa linija koja nema nikakvog smisla. Debilcine. Znaci bukvalno su samo stavili nove linije, koje smer saobracaja inace preusmeravaju drugacije nego do sad, a stare nisu brisali i sad kad naidjes ne znas gde da ides i sta da radis jer je sve ispreplitano.
Izgleda da je to. Nisu jos zavrsili sve, verovatno ce staviti i neke ograde/barijere na nekim mestima. Ovako samo po sebi koga ne zanima jednostavno ce preci preko svih ovih linija. Mogu da stave one plasticne ili gumene cunjeve/barijere.
Da, zaista je usko, to je A13 Bolognja-Padova , tim delom nisam nikad isao. Zadnjih 20ak godina sam na relaciji Trst-Vicenza-Milano i tu je lepota za voznju, sem manjeg dela kada se ide prema Trstu gde ume da bude zajebano , krivine i 2trake. Inace ono sto primecujem ove godine je da se na AP kroz Italiju (bar na potezuTrst-Milano) svi striktno drze max brzine 130 (+/- 5kmh) sto prethodnih godina nije bio slucaj. Tek po neki pacijent sa CH tablama proleti kao avion jer im ocigledno jos uvek ne salju kazne na ch adresu pa onako zagoreli iz CH kada udju u IT kao kerovi pusteni sa lanca se razmile po autoputu.
Da, zaista je usko, to je A13 Bolognja-Padova , tim delom nisam nikad isao. Zadnjih 20ak godina sam na relaciji Trst-Vicenza-Milano i tu je lepota za voznju, sem manjeg dela kada se ide prema Trstu gde ume da bude zajebano , krivine i 2trake. Inace ono sto primecujem ove godine je da se na AP kroz Italiju (bar na potezuTrst-Milano) svi striktno drze max brzine 130 (+/- 5kmh) sto prethodnih godina nije bio slucaj. Tek po neki pacijent sa CH tablama proleti kao avion jer im ocigledno jos uvek ne salju kazne na ch adresu pa onako zagoreli iz CH kada udju u IT kao kerovi pusteni sa lanca se razmile po autoputu.
Ja sam isao do Rima, i koliko sam primetio vecina AP ka Rimu je takva, sa uskim trakama. A posebno je zeznut deo kad prolazis kroz Apenine, ka Firenci, planine i ima dosta krivina a krivine su dosta ostrije nego kod nas na AP, moras sa 90-100 da udjes preko toga je zeznuto. Jos kad smo dosli u planine, krenula je takva provala oblaka da smo svi usporili na 50-60 kmh. Nema sanse brze, ne vidis nista.
Ali su zato predeli fantasticni. Posle stala kisa i blio lepse. Jos kad udjes u Toskanu, uf, kakvi prizori. Vrhunska priroda.
H4wkeye napisao: 23 Avg 2018, 19:28
Izgleda da je to. Nisu jos zavrsili sve, verovatno ce staviti i neke ograde/barijere na nekim mestima. Ovako samo po sebi koga ne zanima jednostavno ce preci preko svih ovih linija. Mogu da stave one plasticne ili gumene cunjeve/barijere.
Koga ne zanima - može ga kazniti policija. Bar za preticanje preko pune linije, ili kretanje površinom koja nije namenjena za saobraćaj, ili čak za nasilničku vožnju. Budite maštoviti.