Mobile uploads

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Re: Mobile uploads

Post od grujicd »

H4wkeye napisao:Ovo levo kontam, al' sta im znaci ovaj stomak desno :mrgreen:

Slika
Tu ide platforma da se auto digne na dva točka i tako se nastavlja vožnja ;)
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

:Kezo: Sad mi je jasno sta rade. Prave staze iz Need for Speed-a :kezo:

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ko zna ko živi tu desno i koliki problem ima sa uključivanjem u saobraćaj.

TapaT

Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

To sam i ja hteo da napišem, vidi se da je tu neki ulaz- izlaz na ulicu, čudno i logično rešenje ako je tako.
Za mene i tebe ga ne bi radili, to svakako

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Niko bitan ne zivi tu. A te zgrade koriste druge izlaze sa suprotne strane. Retko kad tu neko izlazi.

Elem, na jos jednom mestu su obelezavali. Samo sto se stare linije(koje su skoro osvezene) i dalje vide. I sad zamislite na sta to lici! Bukvalno hrpa linija koja nema nikakvog smisla. Debilcine. Znaci bukvalno su samo stavili nove linije, koje smer saobracaja inace preusmeravaju drugacije nego do sad, a stare nisu brisali i sad kad naidjes ne znas gde da ides i sta da radis jer je sve ispreplitano.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

ddanijell
Reactions:
Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE

Post od ddanijell »

Uživo sa ita autoputa tj. Autostrade italiane :) Ko to reče da su im uske trake ;) Inače standardno signalizacija i rana upozorenja sve perfekt i na vreme. SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Inviato dal mio SM-G935F utilizzando Tapatalk

Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Ja. Tu nisu, jer ima vise traka. Pogldaj ovde na primer, blizu Padove. Uze je nego kod nas.

https://www.google.rs/maps/@45.1892827, ... 6656?hl=en

Nego, evo nastavka. Izgleda da sada vise nece moci da se koristi ovaj izlaz. Podebljavaju i farbaju sve.

Slika

Slika
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Usporavaju saobracaj kroz centar? Naravno imace smisla samo ako budu stavili neke cunjeve i slicno.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Izgleda da je to. Nisu jos zavrsili sve, verovatno ce staviti i neke ograde/barijere na nekim mestima. Ovako samo po sebi koga ne zanima jednostavno ce preci preko svih ovih linija. Mogu da stave one plasticne ili gumene cunjeve/barijere.

Slika
ddanijell
Reactions:
Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE

Post od ddanijell »

H4wkeye napisao: 23 Avg 2018, 17:53 Ja. Tu nisu, jer ima vise traka. Pogldaj ovde na primer, blizu Padove. Uze je nego kod nas.

Da, zaista je usko, to je A13 Bolognja-Padova , tim delom nisam nikad isao. Zadnjih 20ak godina sam na relaciji Trst-Vicenza-Milano i tu je lepota za voznju, sem manjeg dela kada se ide prema Trstu gde ume da bude zajebano , krivine i 2trake. Inace ono sto primecujem ove godine je da se na AP kroz Italiju (bar na potezuTrst-Milano) svi striktno drze max brzine 130 (+/- 5kmh) sto prethodnih godina nije bio slucaj. Tek po neki pacijent sa CH tablama proleti kao avion jer im ocigledno jos uvek ne salju kazne na ch adresu pa onako zagoreli iz CH kada udju u IT kao kerovi pusteni sa lanca se razmile po autoputu.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Slika

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

ddanijell napisao: 23 Avg 2018, 20:48
H4wkeye napisao: 23 Avg 2018, 17:53 Ja. Tu nisu, jer ima vise traka. Pogldaj ovde na primer, blizu Padove. Uze je nego kod nas.

Da, zaista je usko, to je A13 Bolognja-Padova , tim delom nisam nikad isao. Zadnjih 20ak godina sam na relaciji Trst-Vicenza-Milano i tu je lepota za voznju, sem manjeg dela kada se ide prema Trstu gde ume da bude zajebano , krivine i 2trake. Inace ono sto primecujem ove godine je da se na AP kroz Italiju (bar na potezuTrst-Milano) svi striktno drze max brzine 130 (+/- 5kmh) sto prethodnih godina nije bio slucaj. Tek po neki pacijent sa CH tablama proleti kao avion jer im ocigledno jos uvek ne salju kazne na ch adresu pa onako zagoreli iz CH kada udju u IT kao kerovi pusteni sa lanca se razmile po autoputu.
Ja sam isao do Rima, i koliko sam primetio vecina AP ka Rimu je takva, sa uskim trakama. A posebno je zeznut deo kad prolazis kroz Apenine, ka Firenci, planine i ima dosta krivina a krivine su dosta ostrije nego kod nas na AP, moras sa 90-100 da udjes preko toga je zeznuto. Jos kad smo dosli u planine, krenula je takva provala oblaka da smo svi usporili na 50-60 kmh. Nema sanse brze, ne vidis nista.

Ali su zato predeli fantasticni. Posle stala kisa i blio lepse. Jos kad udjes u Toskanu, uf, kakvi prizori. Vrhunska priroda.
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

H4wkeye napisao: 23 Avg 2018, 19:28 Izgleda da je to. Nisu jos zavrsili sve, verovatno ce staviti i neke ograde/barijere na nekim mestima. Ovako samo po sebi koga ne zanima jednostavno ce preci preko svih ovih linija. Mogu da stave one plasticne ili gumene cunjeve/barijere.
Koga ne zanima - može ga kazniti policija. Bar za preticanje preko pune linije, ili kretanje površinom koja nije namenjena za saobraćaj, ili čak za nasilničku vožnju. Budite maštoviti. :D
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

:kezo: :kezo: Istina. Malo teze za nasilnicku ali za punu lagano.
Korisnikov avatar
Uninuni
Reactions:
Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017

Post od Uninuni »

Dobro jutro :-)Slika

Sent from my SM-T580 using Tapatalk

Odgovori