Omiljeno pivo i alkoholna pića
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Omiljeno pivo i alkoholna pića
To je ono pored Aleksandrovića, ako se dobro sećam table?
TapaT
TapaT
Jeste odmah su pored.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Razmišljao sam da se sledećeg vikenda uvalim kod Budimira, tokom fešte u Aleksandrovcu, ali ću izgleda preskočiti 
A tog Arsenijevića ću obići jednom kada nađem vozača za obilazak Vinče i okoline
TapaT

A tog Arsenijevića ću obići jednom kada nađem vozača za obilazak Vinče i okoline

TapaT
@pedja
U Vinci i kod Boze obavezno svrati. Budimir ima lepu belu i crvenu Triadu. Ja izbegavam da idem na berbe, evo ovog vikenda je u Vrscu.
Edit: Pre dosta vremena sam ovde preporucio ovo vino. Opet ga pili, odlicno, pravo sicilijansko. Sad sam se setio da uslikam etiketu.
U Vinci i kod Boze obavezno svrati. Budimir ima lepu belu i crvenu Triadu. Ja izbegavam da idem na berbe, evo ovog vikenda je u Vrscu.
Edit: Pre dosta vremena sam ovde preporucio ovo vino. Opet ga pili, odlicno, pravo sicilijansko. Sad sam se setio da uslikam etiketu.

Ja inače ne volim pivo, ovo sam popio zbog drugara, lepsa polovina kaže da je odlično

Vinarija Tikveš special selection izuzetna vina, pio vranac i nisam pitao koje je belo

Vinarija Tikveš special selection izuzetna vina, pio vranac i nisam pitao koje je belo
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Drago mi je da se u počeli sa jačom promocijom Milera, valjda će ga biti i u lokalima. Izuzetno pitko pivo, ali s finim ukusom i nije slabo. Samo da ne bude kao sa ostalim pivima ovde - pravi ukus dok se probijamo, posle obaramo kvalitet.

Pravi se u Madjarskoj
- starac vujadin
Zato i kažem to za kvalitet. Sada je super, kao i original, ali, uvek može da se "okrene regler".
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Imas Miler u pojednimi lokalima sa Jelenovom ekskluzivom, ali je cena kao Korona, znaci u normalnim lokalima je 250-300din 0.33l.starac vujadin napisao: 17 Sep 2018, 10:16 Drago mi je da se u počeli sa jačom promocijom Milera, valjda će ga biti i u lokalima. Izuzetno pitko pivo, ali s finim ukusom i nije slabo. Samo da ne bude kao sa ostalim pivima ovde - pravi ukus dok se probijamo, posle obaramo kvalitet.
- starac vujadin
Ima sad konzerva 0,5, normalna cena oko 100din, nije više egzotika. Rekoh, krenuli su malo da ga komercijalizuju kod nas.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Jel ima u nekom super marketu Miller?
Ima u Maxijima, taj u limenci od 0,5l.
Uzeo malo pre, 94 rsd.
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
I ja, tek danas.
Pitko je, bez ružne gorčine koju imaju naša piva, svidja mi se. Šteta što je 4,7%, bilo bi bolje da je malo jače.
Pitko je, bez ružne gorčine koju imaju naša piva, svidja mi se. Šteta što je 4,7%, bilo bi bolje da je malo jače.