Običan remap kod Raleta i Aleta u Krnjači, poznat kao Gumetina. Znam trojicu koji su kod njih budžili kola različitih marki i bili su više nego zadovoljni. AR 156 2.4mJtd sam provozao i ostao raspamećen. Ja sam insistirao na najbezbednijoj varijanti sa što ranijim odzivom motora(pri što nižim obrtajima). Šta sam tražio, to sam i dobio. Za 100€ imam sasvim drugi auto. Da nije ASRa, potpisivao bi se unaokolo po gradu kad god stisnem jače gas, nebitno u kojoj brzini. Na otvorenom putu, što kaže Cod, najradije bi preskočio auto ispred sebe -toliko poskoči kad potopiš gas, opet nebitno da li je u 4oj ili 6oj brzini. Crn dim (tačnije sivkast) vidim u retrovizoru tek preko 3000 obrtaja i to ne previše, al' što bi narod rek'o -bez dima nema ni vatre

S obzirom da mi auto nije ništa posebno vredan (~4 k€), a i ne akam ga previše, ne strepim mnogo i nadam se da neću napraviti neku veću štetu na prenosnim sklopovima -najzad, nije VW baš tako svilen, čak ni kad je 10ak godina star...
Iz druge teme:
mr.Big napisao: Nisam ja to remapirao da nešto divljam, već me smorili ležeći policajci po kraju. Gde god ima veća uzbrdica ovi ga postave i to po privatnim zahtevima (pandurskim vezama)- bukvalno na svakih 50m. Sad to prelazim drugom, bez kvačila, sa skoro zaustavljenim autom, koliko god da nas je u kolima -uzbrdo. Prilikom spuštanja, kad sam sàm u kolima -sve to može i u trećoj.