Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Re: Dobro veče

Post od Heinz »

Ogi napisao: 25 Nov 2018, 18:30 Ne postoji opravdanje vlasnika za ovako nesto a sto se psa tice - ujeo te je bas zbog boldovanog. Verujem da ti to zvuci kao nebuloza ali nije.
A zapravo je došlo vreme kada psi imaju prednost na trotoaru u odnosu na ljude. Sramota za vlasnike ali tako se ponašaju uglavnom.
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

DukeNS napisao:
Darko napisao: 25 Nov 2018, 13:56 Jednom sam usao u pause posle otvaranja. Delovalo mi je kao skup sumnjivih faca i devojaka silikonjara. Mozda sam naisao na takav momenat/dan, ne znam..

Investitori koji su gradili tu zgradu to i drze. Tacnije, neko im to radi da oni imaju gde da sede. Mada su oni konkretno ok, razne njuske tu dolaze i nije bilo do momenta samo...
Koliko sam cuo ZV je iza investitora

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Ja nemam pojma, ali me nista ne bi cudilo. Jedino bi bilo interesantno cuti da li je od pocetka u prici ili se naknadno nakacio.:)
sasha015
Reactions:
Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi

Post od sasha015 »

Ujed vlasnickog psa,nastavak.

Ako vas ujede vlasnicki pas iz cista mira naici cete na zid :glavomuzid: institucija i niko nije nadlezan.
1.Resio sam da prijavim slucaj komunalnoj policiji po savetu policije.Ali elem KOMUNALNA POLICIJA NIJE NADLEZNA.

2.Upucuju me u komunalnu inspekciju,gde tetkica kaze da oni ne mogu nista da urade,sem da po mojoj prijavi izadju na adresu vlasnika i blabla,tructruc pogledaju da li ima tabla na dvoristu,zasto je izasao iz ogradjenog prostora i ostala proseravanja.I kazne ga 10.000 dinara,ako plati u roku od 8 dana 5000 dinara.KAze mogu privatno da tuzim,ali posto nemam svedoka,slaba vajda.
:klanjamse: :klanjamse: :klanjamse:
KOnstatovali smo psi imaju veca prava od ljudi.
Ali,posto ja nemam podatke vlasnika psa,JA MORAM DA IMA PRIBAVIM TE PODATKE I PODNESEM ZAHTEV za izlazak komunalne inspekcije.Verovatno uz neku taksu na pisarnici opstine.
Zasto ja nemam podatke.POlicija mi nije dala uvid u podatke,a ja debil nisam ukljucio snimanje na mobilnom dok su upisivali podatke u svesku.Sta cu,ne ujeda me pas cesto i ne dajem podatkle policij,nemam iskustva.
U sustini da me pas pocepao,sem privatne tuzbe,nista.Ali sve pod uslovom da imam svedoka.Ovako sam mogao da iskrvarim u mraku,jer nemam svedoka.Pojeo vuk magarca.
Nije ni cudo,sto niko ne stavlja korpu psu.
3.Odlazim u PS loznica gde saznajem da moram da platim taksu od 620 dinara i podnesem zahtev za zapisnik.
Placeno,podneto.Ceka se zapisnik.
4.Zapisnik cekam da bih preko veze proverio da li je pas vakcinisam i kada.Jer za sve treba veza.Preko veze sam predao i zahtev u Policijskos stanici jer debela na salteru radi samo licne karte,a kolega Mico je zatvorio salter i otisao na dorucak.Pojavio se posle sat,hvala mu i komsija policajac me preko veze uveo da predam zahtev.
5.KAd dobijem zapisnik,nadam se da ce u njemu pisati ime vlasnice psa,treba da odem kod epidemiologa.Moja je ideja da cekam zapisnik sa podacima.Sta ce mi epidemiolog,da se ispricamo???On bi trebao da po sluzbenoj duznosti posalje nekog inspektora da proveri psa,stavi ga na posmatranje.U TEORIJI,ali verovatno od toga nema nista.

TAko da sva sreca da me nije mnogo dokacio,jer je sve ovo jedan veliki zajeb i gubljenje vremena.Dosad sam dao skoro 4000 dinara na lekove,probiotike i takse.Malu sto je vodila psa verovatno zabole ona stvar.Jer u sustini ce proci nekaznjeno.Niko je nece dirati.Sem ako ja podnesen zahev komunalnoj inspektorki i oni izadju na teren i mozda je rebnu 5000 dinara.
Razmisljam i o privatnoj tuzbi.
CEkanje na pregeld u bolnici,jer nemam zakazano i primaanje AT zastite( je prica za sebe. :kafa:
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Zašto je Srbija tu gde jeste............Tebi još jednom brz opravak.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Zasto panicis toliko, nista tI se nece desiti sa zdravljem, vec si uradio sve sto je trebalo.

Zasto bi podneo privatnu tuzbu ? Sta ocekujes od nje ? Da li je vlasnica bila izrazito drska I bezobrazna ? Kako se ponasala nakon dogadjaja ?

Mislim da je najlakse da pocnes da se druzis sa psima I zavolis ih jer ne razumem konstataciju NE VOLIM PSE. Zasto ih ne volis, ako ti nije tesko da objasnis ?
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Jer su ga ujeli :P :D
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Animozitet postoji od ranije.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Tuži grad onda, kaži ujela te lutalica. Ne zna se ko je vlasnik.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Ogi, njegovo je pravo da ih ne voli i takodje pravo da moze mirno da prodje ulicom, ukoliko se ne oseca prijatno u njihovom prisustvu. Da se postuje zakon, taj pas bi morao da se uvede u evidenciju, kao opasan pas i da ne moze na ulicu bez brnjice, ali kao sto niko ne vodi racuna da li psi vrse nuzdu u parkicima gde se deca igraju, tako i od ovoga nista. Ja sam se tako svadjao sa jednim debilom pcelarom koji je stavio kosnice 30 metara od svoje kuce, ali 8 metara od moje vikendice, odmah uz moju ogradu, jer on nema nijednu vocku kod sebe, pa kaze sta ti smetaju pcele, plemenita bica.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Uroš S. napisao: 26 Nov 2018, 14:30 Tuži grad onda, kaži ujela te lutalica. Ne zna se ko je vlasnik.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Realno :D
Ma koja privatna tužba. da trošiš vreme i novac.
sasha015
Reactions:
Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi

Post od sasha015 »

Ne znam OGi,jednostavno ne volim pse.Nemam neki posoban stav prema njima.
Mislim da im nije mesto u gradu,na ulici,bez lanca i korpe.
Pomodarstvo velikih gradova koje se zadnjih decenija prelilo na manje sredine....

Tuzba,videcemo.Novca uvek treba dati u humanitarne svrhe.Ponudile su mi novac na listu mestu.Strasno.Nema izvini,nema kako ste.Vlasnica je ostala i cutala,njena sestra ili drugarica je odvela psa pre dolaska policije.Jbg,mogao me je cepiti i u butnu arteriju i jos par nezgodnih mesta.

Ja sam bio u blagom soku,noga je pocela da mi trne,kroz glavu mi prolaze misli-sto bas mene.Verovatno je osetio negativnost,pa me dohvatio.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Iskreno, ni je ne kontam kako neko ne voli pse. Bolji su od ljudi 100 puta.
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Nije kriv ker, kriv je čovek. Životinja ne može da bude zla, čovek može, i hoće.
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

@sasha015 jel si se obratio grubo psu, gazdarici tipa mars ili tako nesto?
meni deluje da je tu bilo verbalnog konflikta pa je pas reagovao.
kad sam pre neki dan video da je stariji gospodin popio samar od neke junece glave bez ikakvog razloga tvrdim da su psi manje zivotinje od mase tzv ljudi.
Odgovori