Vazduhoplovi
Re: Vazduhoplovi
Na levelu u to vreme jak vetar a u Evropi kisa
U vreme sletanja kisa i udari vetra sa Zapada do 65 kmh
U vreme sletanja kisa i udari vetra sa Zapada do 65 kmh
Ok. Hvala
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kakav luksuzni info 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Nego kako 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Trenutno je u Engleskoj na Gatwick aerodromu incident sa dronom, i to veliki. Aerodorom je zatvoren vec vise od 24 sata, i bice zatvoren jos barem do petka ujutru. Pozvana je i vojska sa specijalnom opremom. Kazu da su se u sredu pojavili dronovi blizu piste, i nakon toga, kada god su hteli da otvore pistu opet pojavlijvao se dron. Policija kaze da nije teroristicki akt, ali da jeste nameran, i da koriste "industrijske dronove" sta god to znaci.
Interesantno. Pitam se ko je iza toga, i zasto. Koliko znam do sada se nije desilo da se neki veci aerodrom ovako ometa dronovima.
https://www.bbc.com/news/uk-england-sussex-46640033
Interesantno. Pitam se ko je iza toga, i zasto. Koliko znam do sada se nije desilo da se neki veci aerodrom ovako ometa dronovima.
Ko god da stoji iza toga, Englezi će optužiti Ruse.
Trenutno pojačavaju anti-rusku histeriju (koja inače nikada nije ni prestajala), kako bi skrenuli pažnju sa domaćih problema za koje nemaju rešenje. EU (Nemačka) odbija bilo kakvo ponovno izjašnjavanje o Brexit-u i pri tome jasno stavlja do znanja da neće dozvoliti uspostavu granice između Severne Irske i Republike Irske. To de-facto znači da će izlazak UK iz EU značiti i izlazak Severne Irske iz sastava UK.

Ђенерал Јанковић
Ko je pratio tamu Vazduhoplovi na “Garaži” mogao je da procita jos pre dve -tri godine da su u buducnosti dronovi najveca opasnost za bezbednost civilnog letenja.H4wkeye napisao: 20 Dec 2018, 22:10 Trenutno je u Engleskoj na Gatwick aerodromu incident sa dronom, i to veliki. Aerodorom je zatvoren vec vise od 24 sata, i bice zatvoren jos barem do petka ujutru. Pozvana je i vojska sa specijalnom opremom. Kazu da su se u sredu pojavili dronovi blizu piste, i nakon toga, kada god su hteli da otvore pistu opet pojavlijvao se dron. Policija kaze da nije teroristicki akt, ali da jeste nameran, i da koriste "industrijske dronove" sta god to znaci.
Normalno, na najvecem srpskom portalu T6, kao i ostalim blogovima na ovu temu - ni reci o ovome....
Jaoooo nemoj tako, pa wannabe pilot Perica ima sad konferenciju o bezbednosti aerodroma... "novi brend tango six-a"....

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Istina. Citam sad da i piloti tamo u Engleskoj pricaju da su jos pre 2-3 godine apelovali da se uvede veci red u tu oblast ali nikog nije bilo briga. I eto sad jedan dron ili mozda nekoliko njih zatvori ovako veliki medjunarodni aerodrom na skoro 2 puna dana.zuzazu napisao: 21 Dec 2018, 13:58Ko je pratio tamu Vazduhoplovi na “Garaži” mogao je da procita jos pre dve -tri godine da su u buducnosti dronovi najveca opasnost za bezbednost civilnog letenja.H4wkeye napisao: 20 Dec 2018, 22:10 Trenutno je u Engleskoj na Gatwick aerodromu incident sa dronom, i to veliki. Aerodorom je zatvoren vec vise od 24 sata, i bice zatvoren jos barem do petka ujutru. Pozvana je i vojska sa specijalnom opremom. Kazu da su se u sredu pojavili dronovi blizu piste, i nakon toga, kada god su hteli da otvore pistu opet pojavlijvao se dron. Policija kaze da nije teroristicki akt, ali da jeste nameran, i da koriste "industrijske dronove" sta god to znaci.
Normalno, na najvecem srpskom portalu T6, kao i ostalim blogovima na ovu temu - ni reci o ovome....
- passenger
Za airserbia moram da štampam kartu ili je dovoljno preko telefona u .pdf formatu da pokazem?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Treba im booking No i pasoš, kako god.
Imaš i uređaj za self check in, gde sam ukucaš taj broj, prineseš putni dokument skeneru i završio si, štampa se boarding pass.
TapaT
Imaš i uređaj za self check in, gde sam ukucaš taj broj, prineseš putni dokument skeneru i završio si, štampa se boarding pass.
TapaT
- passenger
Samo broj i pasoš. Hvala 
Wizzair mora da pokažeš kartu na fonu ili štampanu. Mnogi nemaju, pa ih košta 35 eura

Wizzair mora da pokažeš kartu na fonu ili štampanu. Mnogi nemaju, pa ih košta 35 eura
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja se u BGu sam čekiram na kiosku. U PG sam jednom dao štampanu kartu, drugi put sam samo dao pasoš, ni broj mi nije tražio.
TapaT
TapaT
- passenger
Upravo mi stigao mail za check in. Online check in je moguc tek sutra.
Check ću se online sutra, pa u nedelju kako kazes, samo broj karte i pasoš da predam.
Check ću se online sutra, pa u nedelju kako kazes, samo broj karte i pasoš da predam.
Jel ovo praksa u svijetu?
https://www.nezavisne.com/ekonomija/pri ... rom/514580
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
https://www.nezavisne.com/ekonomija/pri ... rom/514580
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока