Vazduhoplovi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
zuzazu
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:13

Re: Vazduhoplovi

Post od zuzazu »

Na levelu u to vreme jak vetar a u Evropi kisa

U vreme sletanja kisa i udari vetra sa Zapada do 65 kmh
5AF36FE4-2BDE-4F5F-B899-725FE413D06C.jpeg
5AF36FE4-2BDE-4F5F-B899-725FE413D06C.jpeg (382.9 KiB) Pogledano 1728 puta
0161F0CD-AE8C-47E0-9082-C5B9120E0FF6.jpeg
0161F0CD-AE8C-47E0-9082-C5B9120E0FF6.jpeg (301.17 KiB) Pogledano 1728 puta
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Ok. Hvala

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Kakav luksuzni info :)
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Nego kako :)

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Trenutno je u Engleskoj na Gatwick aerodromu incident sa dronom, i to veliki. Aerodorom je zatvoren vec vise od 24 sata, i bice zatvoren jos barem do petka ujutru. Pozvana je i vojska sa specijalnom opremom. Kazu da su se u sredu pojavili dronovi blizu piste, i nakon toga, kada god su hteli da otvore pistu opet pojavlijvao se dron. Policija kaze da nije teroristicki akt, ali da jeste nameran, i da koriste "industrijske dronove" sta god to znaci.

Interesantno. Pitam se ko je iza toga, i zasto. Koliko znam do sada se nije desilo da se neki veci aerodrom ovako ometa dronovima.

https://www.bbc.com/news/uk-england-sussex-46640033
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Ko god da stoji iza toga, Englezi će optužiti Ruse. :) Trenutno pojačavaju anti-rusku histeriju (koja inače nikada nije ni prestajala), kako bi skrenuli pažnju sa domaćih problema za koje nemaju rešenje. EU (Nemačka) odbija bilo kakvo ponovno izjašnjavanje o Brexit-u i pri tome jasno stavlja do znanja da neće dozvoliti uspostavu granice između Severne Irske i Republike Irske. To de-facto znači da će izlazak UK iz EU značiti i izlazak Severne Irske iz sastava UK.
Ђенерал Јанковић
zuzazu
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:13

Post od zuzazu »

H4wkeye napisao: 20 Dec 2018, 22:10 Trenutno je u Engleskoj na Gatwick aerodromu incident sa dronom, i to veliki. Aerodorom je zatvoren vec vise od 24 sata, i bice zatvoren jos barem do petka ujutru. Pozvana je i vojska sa specijalnom opremom. Kazu da su se u sredu pojavili dronovi blizu piste, i nakon toga, kada god su hteli da otvore pistu opet pojavlijvao se dron. Policija kaze da nije teroristicki akt, ali da jeste nameran, i da koriste "industrijske dronove" sta god to znaci.

Interesantno. Pitam se ko je iza toga, i zasto. Koliko znam do sada se nije desilo da se neki veci aerodrom ovako ometa dronovima.

Ko je pratio tamu Vazduhoplovi na “Garaži” mogao je da procita jos pre dve -tri godine da su u buducnosti dronovi najveca opasnost za bezbednost civilnog letenja.

Normalno, na najvecem srpskom portalu T6, kao i ostalim blogovima na ovu temu - ni reci o ovome....
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Jaoooo nemoj tako, pa wannabe pilot Perica ima sad konferenciju o bezbednosti aerodroma... "novi brend tango six-a".... :delete: :glavomuzid:
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

zuzazu napisao: 21 Dec 2018, 13:58
H4wkeye napisao: 20 Dec 2018, 22:10 Trenutno je u Engleskoj na Gatwick aerodromu incident sa dronom, i to veliki. Aerodorom je zatvoren vec vise od 24 sata, i bice zatvoren jos barem do petka ujutru. Pozvana je i vojska sa specijalnom opremom. Kazu da su se u sredu pojavili dronovi blizu piste, i nakon toga, kada god su hteli da otvore pistu opet pojavlijvao se dron. Policija kaze da nije teroristicki akt, ali da jeste nameran, i da koriste "industrijske dronove" sta god to znaci.

Ko je pratio tamu Vazduhoplovi na “Garaži” mogao je da procita jos pre dve -tri godine da su u buducnosti dronovi najveca opasnost za bezbednost civilnog letenja.

Normalno, na najvecem srpskom portalu T6, kao i ostalim blogovima na ovu temu - ni reci o ovome....
Istina. Citam sad da i piloti tamo u Engleskoj pricaju da su jos pre 2-3 godine apelovali da se uvede veci red u tu oblast ali nikog nije bilo briga. I eto sad jedan dron ili mozda nekoliko njih zatvori ovako veliki medjunarodni aerodrom na skoro 2 puna dana.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Za airserbia moram da štampam kartu ili je dovoljno preko telefona u .pdf formatu da pokazem?
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Treba im booking No i pasoš, kako god.
Imaš i uređaj za self check in, gde sam ukucaš taj broj, prineseš putni dokument skeneru i završio si, štampa se boarding pass.

TapaT

Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Samo broj i pasoš. Hvala :pivo:

Wizzair mora da pokažeš kartu na fonu ili štampanu. Mnogi nemaju, pa ih košta 35 eura
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ja se u BGu sam čekiram na kiosku. U PG sam jednom dao štampanu kartu, drugi put sam samo dao pasoš, ni broj mi nije tražio.

TapaT

Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Upravo mi stigao mail za check in. Online check in je moguc tek sutra.
Check ću se online sutra, pa u nedelju kako kazes, samo broj karte i pasoš da predam.
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Jel ovo praksa u svijetu?

https://www.nezavisne.com/ekonomija/pri ... rom/514580

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Odgovori