Ja rapid ne bi gledao, po meni baš promašen model i ubedljivo najgori od svih pominjanih.xtrimi napisao:
Neznam da li Skode da gledam- rapid ( oktavija izgleda nema za te pare)
Automobil za 14k-15k e
Re: Automobil za 14k-15k e
i meni je rapid shit posebno heč varijanta
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Greska sto niste rezervisali onog focusa.
Takav isti ali novi model je trenutno oko 5k eura skuplji.

Takav isti ali novi model je trenutno oko 5k eura skuplji.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Poskupela.Heinz napisao: 22 Jan 2019, 09:41Ja ne bih dalje tražio.Day Walker napisao: 13 Jan 2019, 17:43 Ima Octavia Ambition 1.0tsi 115ks za 14.500, ko nije gadljiv na mali turbo benzinac, mislim da vise lima nema za te pare.
Sad je 14.900€
Brzine idu u H-a !!!

Jel moze neko da mi kaze gde moze da se nadje taj golf za 14.500?
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja bi pre uzeo Tipa nego Rapida, Rapid je ipak B segment plus je i on stari model.
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
Možda za 14.5 ali na kraju bude 17.5

Ona astra plače kad joj pričaju kako se razmatraju tipo i rapid...Risto napisao: 22 Jan 2019, 14:12 Ja bi pre uzeo Tipa nego Rapida, Rapid je ipak B segment plus je i on stari model.

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja se slažem, mislim da sam već dovoljno puta "nudio" Astru. Da lično kupujem, pala bi neka Astra K za jedno 16-17 hiljada ili taj Golf eventualno ali nisu moje pare 

Na žalost FOCUS je otišao.
Pokušali smo da se dogovorimo neki popust ili da ugradi naslon za ruke ili bluethoot gratis ili neka varijanta. ( naslon je bio 18000rsd bluethoot 200€). Nismo se dogovorili auto je prodat.
Realno sada mi je manja muka. Jedini problem koji sam imao sa tim autom ( vozio sam kratko 1.6TCDI) je zadnja klupa i gepek. Jbg. ti FOCUS i su stvarno (valjda zbog C-max-a) bili hendikepirani sa prostorom. Novi FOCUS sedan varijanta dizel traže 20.000€ ( za te pare idem i kupujem MAZDU3 )
TIPO mi je najmanje simpatičan ali njih ima na lageru koliko hoćeš.
ČEkam sada DUSTER test vožnju i ovu ASTRU ( ipak najači motor od svih) a vozeći aute ispod 100ks svih ovih godina naučio sam da snage i momenta bolje imati nego nemati.
GOLF je 17k posle svih plaćanja i skup je za mene, Megan sada u praleli sa ASTROM je jbg loš izbor . Ostalo videćemo, potraga se nastavlja.
Zanimljivost:
Niko (sem MAZDE) ne zna da da plan održavanja vozila za prvih 100kkm sa cenama. Gledaju me kao da tražim šifre za lansiranje.
Pokušali smo da se dogovorimo neki popust ili da ugradi naslon za ruke ili bluethoot gratis ili neka varijanta. ( naslon je bio 18000rsd bluethoot 200€). Nismo se dogovorili auto je prodat.
Realno sada mi je manja muka. Jedini problem koji sam imao sa tim autom ( vozio sam kratko 1.6TCDI) je zadnja klupa i gepek. Jbg. ti FOCUS i su stvarno (valjda zbog C-max-a) bili hendikepirani sa prostorom. Novi FOCUS sedan varijanta dizel traže 20.000€ ( za te pare idem i kupujem MAZDU3 )
TIPO mi je najmanje simpatičan ali njih ima na lageru koliko hoćeš.
ČEkam sada DUSTER test vožnju i ovu ASTRU ( ipak najači motor od svih) a vozeći aute ispod 100ks svih ovih godina naučio sam da snage i momenta bolje imati nego nemati.
GOLF je 17k posle svih plaćanja i skup je za mene, Megan sada u praleli sa ASTROM je jbg loš izbor . Ostalo videćemo, potraga se nastavlja.
Zanimljivost:
Niko (sem MAZDE) ne zna da da plan održavanja vozila za prvih 100kkm sa cenama. Gledaju me kao da tražim šifre za lansiranje.
Uračunaj za Astru DIS modul, remont menjača... 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Dobro zamenis Dis modul, kvačilo, menjač i onda samo sipaj i vozi 
Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Sent from my STF-L09 using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Mogli ste naknadno ugraditi naslon ili blutut. Steta za propustenu priliku. Kao sto si napisao sad za takav novi focus traze 6k vise
Ja bih dalje isao na tipo hatchback jtd. Lep je veoma kao hatch. Jtd motor je sigurica. Fiat popularan kod nas. Mislim da neces pogresiti sa njim.
Dustera sam imao, ne bih ponovo.

Ja bih dalje isao na tipo hatchback jtd. Lep je veoma kao hatch. Jtd motor je sigurica. Fiat popularan kod nas. Mislim da neces pogresiti sa njim.
Dustera sam imao, ne bih ponovo.
DIS modul? Kvačilo do sada od svih vozil samo je na KALS-u preventivno promenjeno na 170kkm, menjači problema nismo imali motori za naš vid eksplotacije nije bilo problema. Očito se za Astre nešto zna što ja ne razumem.
Prilika je propuštena za focus-a. Para više nema, ( mislim na cenu treba dodati 4x gume zimske to je oko 55000 rsd oprema još par hiljada itd)
Prilika je propuštena za focus-a. Para više nema, ( mislim na cenu treba dodati 4x gume zimske to je oko 55000 rsd oprema još par hiljada itd)