N_L napisao: 22 Jan 2019, 23:49 Nijesam bio na Kop nikad pa moze i neke aktivnosti, na dan sam poslom pa nemam previse vremena a ne mogu ni da skijam jos uvijek iako je perfektna prilika bila za produzeni vikend eh
Moze i usput ka tamo i nazad, iz BGa. Samo ne pecenje![]()
Neverovatno je da to još uvek rade, mislim na zatvaranje objekta kao oblik kazne. To je direktan udarac i na turiste koji onda u špicu sezone imaju manjak kapaciteta na raspolaganju. I to se ponavlja iz godine u godinu. Pri čemu bi doveo u pitanje i da li je kažnjavanje opravdano, mnogo mi to liči da moćnici šalju inspekciju da zatvara manje moćne konkurente.Kabe napisao: 23 Jan 2019, 16:37 Otvorili su nedavno objekat i na Kopu, ali je zatvoren prinudno prosle nedelje uz jos nekoliko objekata na Kopu u raciji.
Ne samo na turiste, vec i za zaposlene, dobavljace... Plus sto se vlasnik duplo kaznjava-zatvaranjem lokala i novcanom kaznom. Nebulozno! A sto je najgore, mozda i nije kriv...grujicd napisao: 23 Jan 2019, 16:44Neverovatno je da to još uvek rade, mislim na zatvaranje objekta kao oblik kazne. To je direktan udarac i na turiste koji onda u špicu sezone imaju manjak kapaciteta na raspolaganju. I to se ponavlja iz godine u godinu. Pri čemu bi doveo u pitanje i da li je kažnjavanje opravdano, mnogo mi to liči da moćnici šalju inspekciju da zatvara manje moćne konkurente.Kabe napisao: 23 Jan 2019, 16:37 Otvorili su nedavno objekat i na Kopu, ali je zatvoren prinudno prosle nedelje uz jos nekoliko objekata na Kopu u raciji.
Maserati se ne vozi laganoDukeNS napisao:Ti bi, Pedja, lagano vozio Maserati kad ne bi toliko klopao sa strane...![]()
Probao pre par godina - potvrđujem!HKS napisao: 23 Jan 2019, 20:45 Ko bude u blizini Šipova, u restoran Ladna voda i da naruči teletinu ispod sača sa pomfritom. Sočno, mekano, slatko.