Kaže da će Ulica kneza Miloša dobiti još jednu saobraćajnu traku, da će trotoari biti prošireni, a podzemna garaža obezbediće 450 parking-mesta, što je dvaput više nego što sada ima parking-mesta u toj ulici.
Ja bih reko da su vecina divlja, mali deo je obelezen i ispred ambasada ima rezervisanih mesta. Plus je drvece celom duzinom, sa obe strane, na pola metra od ulice, to ce morati sve da pocupaju.
Kornjaca Rade napisao: 07 Feb 2019, 23:19
Ja bih reko da su vecina divlja, mali deo je obelezen i ispred ambasada ima rezervisanih mesta. Plus je drvece celom duzinom, sa obe strane, na pola metra od ulice, to ce morati sve da pocupaju.
Pa to i kažem zvanično je to sve trotoar, tako da ne znam na račun kojih bi to parking mesta proširili trotoar...
Na tim skicama sve izgleda sjajno i bajno. A posle uživo jedva da liči.
Još jedna traka će puno značiti u svakom slučaju. Na ovim skicama se ne vidi da li će ostati ispusti za GSP...to bi moralo da ostane. Ne znam na šta će ličiti ta garaža duže cele ulice...Kad već kopaju garažu mogli bi da prebace sve mogućnosti za prelaz ulice pešaka ispod zemlje i tako bi još ubrzali protok kroz K. Miloša.