Ogi, i ja sam sa Ekonomskog, ali jbg nisam gospodin u odelu.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Ovo je obrok, obozavam sos i kuvanu govedinu.blaugrana napisao:Supe, sosa, mesa...made in Germany
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
member napisao: 25 Feb 2019, 09:07 Plus ovde kod nas nema nikakvog reda i zakoni se ne poštuju pa mnogi visoko obrazovani koji bi da igraju po propisima, imaju dobre šanse da propadnu kao preduzetnici.
Kakav je to bezobrazluk, to je strašno. Odgovor bi trebao biti : ja sam onaj od čijeg poreza ti primaš platu.Darko napisao: Jednom sam pitao inspektora sto nam pise kaznu za neku banalnost a na pijacama prodaju sve bez poreza, kase.. rekao mi je "ko si ti da postavljas takvo pitanje i sta se to tebe tice".
Moj post je više u smeru da ako odlučiš da radiš za drugoga budeš spreman na odredjene kompromise u životu. Ja sigurno radeći za drugoga neću imati sat od 50.000 evra, novu S klasu i sl. Ako mi je to cilj u životu, odmah treba da radim sam.Ralee napisao:Risto i sta onda kada krene posao, dodje isti taj burazer i kaze ee prijatelju ne moze to tako kako si ti zamislio, a nema ko da te zastiti npr drzava?