Moram vec danas da se odlucim
 Sa Z10 sam upoznat, a Ford slabo poznajem!

Ima ABS, dokle Z10 nema. Z10 nema ni airbag za suvozaca, ni zadnje naslone, a ima klimu. Cudan neki paket opreme. Imam kupca za Fiestu, samo treba da prelomim!
 Ima ABS, dokle Z10 nema. Z10 nema ni airbag za suvozaca, ni zadnje naslone, a ima klimu. Cudan neki paket opreme. Imam kupca za Fiestu, samo treba da prelomim!

Fiestu gledam bez nekih posebnih emocija, dok prema Z10 gajim neka posebna osecanja
  Fiestu gledam bez nekih posebnih emocija, dok prema Z10 gajim neka posebna osecanja  Fiesta je bolja od Punta, al ova Z10 ima folije na vratima i mirise na novo i tako me privlaci
 Fiesta je bolja od Punta, al ova Z10 ima folije na vratima i mirise na novo i tako me privlaci 
To je zamka u koju se lako upadne. I onda sedneš da voziš nešto ozbiljnije i vidiš sa kojim si kršem proveo životSaša napisao: 01 Okt 2019, 15:06 Ja samo znam da nikad više u životu neću imati ovako ekonomičan a dobar auto, šta god drugo da uzmem.

Mnogi su tako mislili. Zvrje kuće prazne. Deca u gradu, u 30kvm, ako ne u DE.Saša napisao:Zato sam radije nedavno investirao u kuću van grada (koja će ostati deci za razliku od gomile lima koja svaki dan vredi sve manje).