Taj auto to godiste gleda neko ko bi za auto da o 1500e, pa OK malo da se nategne.
Ja sam mog dosta jeftinije dobio 3 godine je mladji, i imao je 31.000 na satu, i to odustali prethodni kupci jel im je bio preskup...
Upravo tako, Punto ne "drži" cenu, to smo znali i kad smo ih kupovali.Saša napisao: 03 Okt 2019, 10:00 Kada vidim da za Mk2a modele iz 2000 i neke traže po 2.000 i više evra - koliko onda mi da tražimo za ove naše 2010. ili 2011. godište, deset godina mlađe? Realno ili nerealno je vrlo diskutabilna stvar. Problem je u masi krševa sa zapada koji se prodaju za male pare, a ne u "visokoj ceni" naših automobila. Najbolje i ne prodavati već voziti što duže.![]()
rage_man napisao: 27 Sep 2019, 12:31 Ja nikad nisam ni stavljao nista drugo osim NGK i nikad nisam imao problema sa njima
Saša napisao: 27 Sep 2019, 15:43 I izbegavaj te ultra-mega-giga svećice, sa 16 eletroda i mesečevom prašinom između, nema potrebe, zaista....
p.s. I ja sam poslednju zamenu svećica odradio nažalost na preko 45.000 km i pre toga sam imao trzanja motora pri skretanjima i naglom puštanju gasa... isto takođe i malo duže verglanje pri paljenju... Čim sam ih zamenio i stavio sveže/originalne NGK trzanje je nestalo a i paljenje se vratilo u normalu posle nekog vremena. Verovatno se zbog loših/matorih svećica i neadekvatnog