Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Re: Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Zašto se čudiš? Pa pogledaj samo u kakvom su stanju naši pežoi i puntići...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
+1
Kurtula na nivou.
Kurtula na nivou.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
Pa nisam primetio da ni naša policija gasi patrolne automobile.Bilo leto,bila zima njima je uvek motor upaljen...jebe im se baš 

Pre neku godinu bilo neko ubistvo u Borči, muž ubio ženu i pobegao na Kosovo pošto je goranac. Ali valjda moralo dežurstvo ispred kuće za slučaj da se vrati i tu je bila jedna pandurska škoda bar godinu dana parkirana i radila u leru, leti klima, zimi grejanje.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Stara Borča, pored pečenjare?
Možda su samo zbog pečenjare visili tamo
T-T
Možda su samo zbog pečenjare visili tamo

T-T
Ma neka sporedna ulica, blizu puta za Crvenku. Srećom ne radim više u Borči, prešao sam na Vračar.
Au kako me iznapadase za prenemaganje i birkanje polovnjaka, a samo sam se interesovao za kilometrazu u Italiji i tumacenje podataka iz zapisa sa sajta za proveru
Sutra idem sa mehanicarem da pogleda mehaniku na parkingu. Steta je sto kod ovih uvezenih neregistrovanih ne moze auto da se lako prebaci do servisa i dizalice.

Sutra idem sa mehanicarem da pogleda mehaniku na parkingu. Steta je sto kod ovih uvezenih neregistrovanih ne moze auto da se lako prebaci do servisa i dizalice.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Što ne platiš šlep do servisa?
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ja sam cuo da u patroli auto mora da radi, da je to naredjenje, da bi bio operativan.
Niko te napao nije, nego smo ti spustili paranoju i filozofija sta ako bi, sto bi, a sta ako je.
Vidi druze, nisam majstor, ali ocena auta, da ne kazem i preko slike mi je u 95% slucajeva bila prava. Ne treba mi ni kanal, ni dizalica, niti majstor ako znas sta gledas. Tako da se ne opterecuj sa tim, jer dobar majstor moze da oceni stanje i pukim pregledom. A garanciju da neces nista uloziti ti ne moze dati ni 5 nezavisnih servisa na sve dizalicama i dijagnostikama.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Niko te napao nije, nego smo ti spustili paranoju i filozofija sta ako bi, sto bi, a sta ako je.
Vidi druze, nisam majstor, ali ocena auta, da ne kazem i preko slike mi je u 95% slucajeva bila prava. Ne treba mi ni kanal, ni dizalica, niti majstor ako znas sta gledas. Tako da se ne opterecuj sa tim, jer dobar majstor moze da oceni stanje i pukim pregledom. A garanciju da neces nista uloziti ti ne moze dati ni 5 nezavisnih servisa na sve dizalicama i dijagnostikama.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Poslednja izmena od dag81 u 17 Avg 2020, 23:57, izmenjeno 1 put ukupno.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Poznanik imao firmeci hyundai atos. Za godinu ipo presao skoro 100k km. Auto se uopste nije gasio, bukvalno su se svi redjali.lami napisao:Neka sluzbena vozila se koriste tako da dosta rade u mestu zbog grejanja ili klime - policija i slicno
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajde objasni nam svoje razmisljanje?gazza napisao:Ne znam da li si pre postovanja mozda probao da propustis ove podatke koje si naveo kroz bilo kakav logicki aparat.kami napisao: 17 Avg 2020, 17:19 Kupio poznanik novi model clia, 4 godine star, presao 30.000km. Posle 3 meseca ode turbina, dizne, ceo motor zameni. Epilog svega, clio su koristili radnici na aerodromu u FR, auto se nije gasio 24/7
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ljudi često beže od nekih auta zbog male kilometraže jer računaju kilometre prema svojim potrebama.Skipper napisao: 17 Avg 2020, 17:40 Evo ja kupio almeru pre malo više od 2 godine, 67k imala tada, auto 2005. godište, na autu sve top. Sad auto ima 15 godina i pre neki dan sam prebacio 100k km.
Ali će zato ko kec na deset da se nameste i kupe auto sa 120 000 km iz inostranstva, još poveruju u kilometre i kažu bio službeni... Službeni auti u Holandiji koja je mala kao kliker lagano nabiju 200 000km za 2 godine, nekad ne mogu da poverujem kad vidim koliko ljudi pregaze pogotovo koji rade komercijalu ili zaštitu na radu.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Malo si mator da verujes u bajke 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
4 godine eksploatacije je 1460 dana, da li stvarno misliš da je u bilo kakvoj službenoj upotrebi moguće da automobil prelazi samo 20-tak kilometara za 24h da bi ukupna kilometraža izašla na 30,000km?kami napisao: 18 Avg 2020, 00:25Ajde objasni nam svoje razmisljanje?gazza napisao:Ne znam da li si pre postovanja mozda probao da propustis ove podatke koje si naveo kroz bilo kakav logicki aparat.kami napisao: 17 Avg 2020, 17:19 Kupio poznanik novi model clia, 4 godine star, presao 30.000km. Posle 3 meseca ode turbina, dizne, ceo motor zameni. Epilog svega, clio su koristili radnici na aerodromu u FR, auto se nije gasio 24/7
uz pomenuti ishod, cenim da se pre radi o milionskoj kilometraži.