Detailing
Re: Detailing
A koliko te zastite u spreju pomazu kod uklanjanja insekata, sprecavaju da se zalepe i ako stoje malo duze?
Gesendet von meinem SM-T580 mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-T580 mit Tapatalk
-
- Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43
Zastita ne sluzi za uklanjanje insekata, pre nanosenja zastite treba njih ukloniti, a nakon nanosenka zastite verujem da se lakse uklanjaju.
Preporuka za Chemical guys, imam nekoliko njihovih proizvoda i top je sve. Najvise volim njihov sprej za stakla, jedini koji sam probao a da ne ostaju nikakve muzge i tragovi od krpe.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Preporuka za Chemical guys, imam nekoliko njihovih proizvoda i top je sve. Najvise volim njihov sprej za stakla, jedini koji sam probao a da ne ostaju nikakve muzge i tragovi od krpe.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Na to sam i mislio, sa nanesenim zastitom.
Cesto nisam u mogucnosti da odmah operem auto posle autoputa, i imam muku sa musicama, ostale neke na laku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cesto nisam u mogucnosti da odmah operem auto posle autoputa, i imam muku sa musicama, ostale neke na laku.
Sprecavaju dosta, ja imam sealant na auto i 90% manje se lepe bube. Ma Chemical Guys ima ekstra proizvode samo su skupi dosta. Za vecinu njih ima mnogo jeftinija alternativa koja isto radi poso.
Pomaze zastita u smislu da ce se lakse skinuti.ikac2000 napisao:Na to sam i mislio, sa nanesenim zastitom.
Za put uvek nosim u gepeku, sredstvo bas za lakse skidanje insekata.
Gesendet von meinem Blaumi Note 5 mit Tapatalk
uzeo sam skoro neko sredstvo za skidanje musica, ebe kevu kako skida, preko drugara iz perionice porucio nesto jeftino, prilicno je gusto i razblazuje se vodom tako da ima taj jedan litar da traje godinama 

- Shone STI
- Pridružio se: 07 Nov 2012, 11:59
- Garaža: Subaru Impreza WRX STI
Mislim da je lako naći sredstvo koje skida ebe kevu ali je pitanje koliko oštećuje lak
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Sve zavisi sta kupis. Oces da prskas neko sredstvo ili da trljas necim da ih skines? Ja sam pre za sredstvo 

ovo sredstvo recimo nije za akrilne boje, to mi rece ovaj drugar, hoce da ostavi fleke ali za lak je kaze ok, on ga godinama koristi u perionici i pere manje vise istim musterijama niko se nije pozalio niti on primetio da je ostetilo lak.
Na svako sredstvo pise koliko sme da stoji na laku.
Ja to do sada nigde nisam vidjao.
ja prvo naprskam vodom, pa onda sredstvo cca 2-3min ostavim pa ispiranje, ne ostavljam duze da stoji
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja sam to koristio, naprska se i samo se bube "istope" posle se spere, odlicno radi. Ovako neko sredstvo, mislim da sam ovaj zuti, prvi sa leva koristio.

- Prikačeni fajlovi
-
- Screenshot_2020-08-19-23-06-38-019_com.miui.gallery.png (256.89 KiB) Pogledano 1103 puta

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Detailing
Imao sam taj zuti Sonax, ali na crnom autu nakon 10 dana pecenja na grckom suncu pre par godina, jos uvek imam poneku fleku od musice.
Posle toga sam uvek trljao i onim sundjerom za musice, par minuta posle prskanja sredstva, a nakon pranja auta, ali ostaju mikro risevi.
Tako da je sledeci ili beli ili srebrni, crni vise nikada
Posle toga sam uvek trljao i onim sundjerom za musice, par minuta posle prskanja sredstva, a nakon pranja auta, ali ostaju mikro risevi.
Tako da je sledeci ili beli ili srebrni, crni vise nikada

Greska. Prebacio sam na vosak.blaugrana napisao:Ja to do sada nigde nisam vidjao.
Na sredstvima za skidanje insekata pise koliko vremenski da se ostavi.