U leru ce se ugrejati pre nego u voznji. U voznji ima prirodno strujanje vazduha kroz motorni prostor, a posto termostat nije zatvoren ne moze da postigne da ugreje toliku kolicinu vode.
Tako i nov Yugo, cim je minus ledara. Prevelik hladnjak stavili. Nas bio 2007-o. Mada Punto i jeste moderniji Yugo, sa svim svojim vrlimama(jeftinim dolovima), ali i manama(uvek nesto fali i crkava na sitno).
Ne sme da padne kazaljka kad jednom dodje na sredinu,onaj duplo jeftiniji Vernet je radio mnogo bolje.
Vidim ja da ce da padne zamena pa makar po ovakvom hladnom vremenu
Moj nije trajao nista, fabricki ne valja, taj Behr je neka dupljak varijanjta.
Vernet koji je stavljen u moju prvu Z10, pre nekih 6 godina, radi ko Doxa...
Kao sto sam pisao, gornje crevo mora da bude ladno dok kazaljka ne dodje u krajnji polozaj, jedino je to ispravno.
Ja ovaj necu menjati, jer me mrzi da se zajebavam, ali vise Behr nece ici....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Bas sam to hteo sutra da proverim,ali ne verujem. Ne cuje se da zubori mali hladnjak kao kad se lose ozraci sistem,ali bas cu da probam malo da ispustim vazduh sutra
Probao sa da ispustim vazduh, mislim da je izlazio samo antifriz.
Temperatura dodje do 82 ,83 plafon i pada do 78.
Termostat bi trebao da otvori tek na 87.
Definitivno je kaput
Mislim da ga imam, polovni star oko 34 godine sada. Koliko se sećam radi, ja sam preventivno menjao za novi kada je ovaj imao 25 godina. Morao crevo da promenim pa usput i termostat.
Termostat je orginalna prva ugradnja iz Volvoa 340, to je reno motor pa je i tamo termostat unutar debljeg kraja creva smešten.
Radio je ispravno 25 godina, a i ovaj zamenski radi ispravno 9 godina.
Grejanje odlično, reguliše temperaturu stabilno.