Post godine.Bianca napisao: 06 Dec 2020, 18:46 Nisam obratila paznju na to da je ovo forum za automobile..na pretrazivacu sam trazila podatke o investitorima i ovaj link mi se pojavio, a auto ni ne vozim

U taj deo izmedju Bulevara i V. Ilica nisam puno zalazio, gledao sam samo jedan stan u Ulcinjskoj i tada se gradio onaj veliki objekat u G. Vucica, projektno sa UCB, Kopernikus, to bi sada trebalo da je uveliko u fazi prodaje. Taj deo je isto infrastrukturno los, ako mislis na one ulicice oko OS Jelena Cetkovic pa nanize. U sustini sve ti je to deveti krug pakla, manje vise. Ja sam po svaku cenu zeleo Lekino brdo. Iskljucivo trazio novogradnju, nisam mogao da pronadjem nista, onda sam pogledao i dva koriscena novija stana ali ih nisam uzeo zbog dupeta od garaze odnosno "garaze" . Ako si mladja, nemas porodicu, verovatno ti vecina stvari o kojima sam pisao nece smetati. Ako imas novca, parking/garazno mesto uzmi kao investiciju, na stranu sto ces mozda voziti jednog dana nego sto opusteno mozes da uzimas 100e za mesto a prodaces ga kad' hoces u roku od odmah za iste ili vece pare. Lekino brdo je isto kao i deo Vracara o kome sam ti pricao, infrastrukturno na nivou od pre 50 godine sa 300 kuca koje cekaju da budu srusene tako da nema tu srece jos dugo. Recimo meni se dopadao deo oko Sumica, taj deo Lekinog i dalje, do one velike crvene zgrade sto je radio Bekament, tu recimo nije bilo stanova a hteo sam da pogledam. Ima tu i onaj objekat "Nova adresa" koji se tipa reklamirao pre 5 godina a jos nije zavrsen a na mailove niko ni tada nije odgovarao. Sto se tice samog kvaliteta novogradnje, ja sam insistirao na njoj jer jednostavno nisam mogao da se bavim renoviranjima, da se zezam sa nazovi majstrima itd. to je tek pakao, to zna svako ko je imao posla sa njima. Objekat u kojem zivim spada mozda i u lux gradnju ali daleko je od toga. Sve to mnogo lepse izgleda nego sto jeste. Ima stvari koje su fenomenalno odradjene dok ima veoma losih delova. Na primer, plocice i parket su fenomenalni, stolarija drvo aluminijum dok recimo unutrasnja vrata i stokovi krs, prekidaci krsina, varijanta 3 dinara na buvljaku po komadu. Zvucna izolazija izmedju stanova onako, srednje da kazem, kada uvece u tisini gledam TV i udje komsinica spolja, cujem kako hoda i lupka... izolacija prema spolja je dobra. Ali to je svuda tako, nijanse su u pitanju. Sa druge strane, gledao sam slike stana iz Beograda na vodi, zavrsna obrada kao ja da sam pravio, citao o poplavama u garazi A Bloka i Vozdovim kapijama, to se ovde recimo nije desavalo.
Generalno, kazem, prodji peske jedan vikend, gde god se okrenes su zgrade u razlicitim nivoima gradnje, mozes da se uklopis kako zelis. Jeste odvratno po mnogim parametrima ali gde da zivis ? Ja sam imao ambicije da idem na Bezanijsku kosu, razmisljao sam o Banovom brdu, Pionirskom gradu, Kosutnjaku. Cene su maltene iste, na BK nema novogradnje, barem tada je nije bilo i na kraju sam ostao ovde iz nekih objektivnih razloga. Finansijski sam neverovatno dobro prosao, ako je za utehu.