Darko napisao: 14 Dec 2020, 13:27
Otac mi je prethodnih dana malo kasljucao, bio umoran i proslo ga. Ipak testirao se danas. I pozitivan je.
Ja sam otisao u kovid ambulantu jer je i mene juce nesto krenulo. (simptomi su mi od juce visok pritisak, puls, malo bolje misici, glava, golica u grlu, umor, temp 37 umesto 36..)
Na brzom testu bris iz nosa sam negativan. Krvna slika odlicna. Crp 0.7, ekg dobar.
Uradili su mi i pcr, bice gotov za par dana.
Imate nekih saveta?
Rekose da nastavim sa vitaminima, suplementima.. i da dupliram ako sam pozitivan na pcr.
Mama mi isto pozitivna na brzom testu iz nosa. Ima samo simptome stomacnog gripa ali je prolazi lagano. Vodio je privantno kazu sve ok. Nista lekovi samo odmaranje i kontrola.
Otac osim blagog kašljucanja sve ok. Uzeo mu srebrnu vodu sprej sa dodacima i pomaze.
Ja sinoc imao jezu, grceve u stomaku, temp 37.1, malaksao, misici, itd
Lepo duze odspavao. Danas temp 36,0, stomak prosao, misici prosli, golicanje u grlu proslo, energija se vratila. Samo me jos glava boli. Da smem isao bih na posao

Jos uvek cekam pcr ali ako ovako sve ostane, top.
Da li je ok da izlazim ispred kuce u kratke setnje ili bas mora izlezavanje?Nisam navikao da lezim.
Videcemo narednih dana ali mozda je pomoglo sto smo mesecima neumorno uzimali, c, d, zn, mg, selen, cajeve, vocne salate, probiotike...itd
@DukeNS hvala drugar. Nahvatao sam mog podstanara, ne radi pa moze da uskoci da pomogne. Hvala puno, ako zatreba javljam se