Sent from my iPhone using Tapatalk
Odlična, slažem seMarkoni napisao:Pizzerija se zove Majstor i Margarita.
Bili su u Balkanskoj, od Nove godine su u Vuka Karadžića.
kako ne može? ja sam u nedelju prvi put od početka pandemije seo u piazzu u koju idem od kako se otvorila u mom kraju, ovaj put smo otišli u beton halu da sedimo napolju - oni imaju otpočetka istovetnu nabavku, sale kapric koji je bio menadžer je uspostavio šeme na severu italije za sve što treba za jedan italijanski restoran - mocarelu, brašno, pastu, suhomesnato, sireve....OMP napisao: 26 Jan 2021, 10:54 kvalitet namirnica sigurno niko od nas ne moze da oceni dok jede, moze samo ukus ali ukus ne znaci i kvalitet, moze pica da ima jaku cenu a da budu krs namirnice da placas samo ime mesta u kom jedes a moze biti i niska cena a kvalitena pica, ne samo pica pricam za jela uopste, tako da meni cena hrane nikako ne odreduje i kvalitet iste.
gde jedeš, na vračaru ili u beton hali?Xepoj87 napisao: 26 Jan 2021, 16:52
Piazza propala, ispod proseka, sa izuzetno visokim cenama...ni prici Piazzi od pre 10ak i vise godina.
nisam mislio na mesto gde stalno jedes, normalno je da tu mozes da osetis promenu ako postoji, pricam generalno da sad odes prvi put u neki restoran i jedes neko jelo, kako mozes da provalis dal je nesto od sastojaka kvalitetno i dal je iz italije ili je nabavljeno tu negde iza coska neki krs, moze jedino da ti se svidi ili ne sam ukus jelagazza napisao: 26 Jan 2021, 16:34
kako ne može? ja sam u nedelju prvi put od početka pandemije seo u piazzu u koju idem od kako se otvorila u mom kraju, ovaj put smo otišli u beton halu da sedimo napolju - oni imaju otpočetka istovetnu nabavku, sale kapric koji je bio menadžer je uspostavio šeme na severu italije za sve što treba za jedan italijanski restoran - mocarelu, brašno, pastu, suhomesnato, sireve....
Prave li brodet još uvek?gazza napisao:
e da, ne zaboravimo na guli. najbolja bašta u centu plus odlična hrana.