Dobro veče
Re: Dobro veče
Kome je prepisano sa stare dozvole ima i BE.
Da, ml prve generacije je zbog toga na ceni. Vozio sam skoro mla sa oko pola miliona km na satu i dalje to ide top.
-
- Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43
Danas mi stiglo "obavestenje o ustupanju potrazivanja uz opomenu pred tuzbu".
Da li neko ima iskustva sa ovim? Cuo sam i pre za ove slucajeve, ali nikad sta je uradjeno. Takodje i neke slucajeve sam video i da dostave I sliku parkiranog vozila i ostale podatke, u koje vreme tacno, na kojoj lokaciji, ovde bukvalno nema nista o tome.
I uglavnom su to bile kazne 30-40-50e, ovde kod mene nakarikano sve i svasta.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Da li neko ima iskustva sa ovim? Cuo sam i pre za ove slucajeve, ali nikad sta je uradjeno. Takodje i neke slucajeve sam video i da dostave I sliku parkiranog vozila i ostale podatke, u koje vreme tacno, na kojoj lokaciji, ovde bukvalno nema nista o tome.
I uglavnom su to bile kazne 30-40-50e, ovde kod mene nakarikano sve i svasta.

Stvarno ovako čovek kad pogleda, nikakav dokaz nisu poslali, osim datuma i broja parking karte. Najbolje je da se konsultuješ sa nekim advokatom, ali meni kao laiku ovo deluje potpuno sumnjivo. Našao sam neku vest iz 2015. i evo kako izgleda kazna koja se šalje u Austriju. Ne vidi se cela, ali vidi se da postoje slike i mnogo više detalja.

Isto kao sto je moj e350cdi karavan trazen, zbog vazdusnog ogibljenja i vrhunske autonivelacije. Traze ga bas za vucu prikolica najvise, nemaju jednako dobru alternativu.Pulp Fiction napisao:Što li se ML mečka toliko koristi za prikolice i uvoz kolaNije ni jeftina kao polovnjak baš.. A vala samo s njom rade.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Najjeftiniji auto koji moze vuci 3.5t, to mu i drzi cenu ako se misli na prvog MLa.
Sledeci je mk1 vw tuareg 3.0tdi i on vuce 3.5t samo je skuplji u nabavci, a isto odlican u eksploataciji.
Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока
Sledeci je mk1 vw tuareg 3.0tdi i on vuce 3.5t samo je skuplji u nabavci, a isto odlican u eksploataciji.
Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока
Može valjda i Landrover Discovery da vuče 3.5t, samo što su s3x za održavanje 

Poznanik je kupio taj prvi ML kada se pojavio, plaćen 110.000maraka tadašnjih. To je tada bilo ogromna cifra da se smrzneš. S tolikim novcem 99-te si mogao da radiš šta poželiš, da izigravaš Boga lično.
Na tom ML nema šta se nije pokvarilo i on se hteo rešiti auta ali se pročulo da je auto kvarljiv i niko nije hteo da ga uzme pa ga je dao u neke kompenzacije 3u1. Čudi me da šverceri imaju muda da voze taj ML na duge relacije.
Na tom ML nema šta se nije pokvarilo i on se hteo rešiti auta ali se pročulo da je auto kvarljiv i niko nije hteo da ga uzme pa ga je dao u neke kompenzacije 3u1. Čudi me da šverceri imaju muda da voze taj ML na duge relacije.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Drugar je imao tu prvu generaciju ali final edition. Jedan od auta koji mu fali iako ih cesto uzima u kompenzacijama.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ljudi gde da porucim Tutelu GI/R? I jel dovoljno 2l da se zameni komplet i kroz hladnjak i posudu, posto menjam posudu ujedno?
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Meni je ML san, od svih tih premium ''džipova''. Da imam pare polovan ML i dosta. Mada ja to mislim za svaki merc skoro. 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kad se ide za Nemacku ima ih koliko neces sto vuku, bas sam juce video par komada. To je i max sto se na BE dozvolu moze vuci.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U prilog tome, današnja fotka
TapaT

TapaT
-
- Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43
Da, takve sam i ja vidjao, malo danas googlao, dosta nasih gastrabajtera je dobilo ovakve kazne sto si okacio, i to uglavnom cifre 30-50e,nigde nisam video da je kao meni 120e.Ikac napisao:Stvarno ovako čovek kad pogleda, nikakav dokaz nisu poslali, osim datuma i broja parking karte. Najbolje je da se konsultuješ sa nekim advokatom, ali meni kao laiku ovo deluje potpuno sumnjivo. Našao sam neku vest iz 2015. i evo kako izgleda kazna koja se šalje u Austriju. Ne vidi se cela, ali vidi se da postoje slike i mnogo više detalja.
Neko plati neko neko ne.
Ja im za sada ne nameravam placati, za sta postoji dosta osnova, pocev od toga da meni sem ovoga nista nije uruceno i to ako okace na brisac ne smatra se urucenim.
A izmedju ostalog ja licno tada nisam ni bio u Bijeljini, auto jeste, ali ne i ja...
ML i Tuareg su najpopularniji medju ovima sto vuku prikolice za inostranstva, nisu skupi tamo da se kupe, to su mahom modeli 2002-5, lepo vuku prikolice cak i one duple sa dva vozila, uglavnom ih koriste za skupljanje kola poa inostransvu od mesta do mesta i razvozenje po srbiji a put iz inostranstva do srbije u 95% slucajeva ide kamionom tj bizarkom jer je tako najpovoljnije i najlakse