Takođe, shvatio sam da su neželjeni efekti vakcine skočili jedno 10 puta, ali ni to nije tačno jer nije dovoljno loše.
Nisam završio elitni fakultet i ne umem da čitam studije, ali eto, ovde ima ljudi koji umeju pa mi to sažvaću

Nemoj da preskočiš najbitniji momenat, da su ta dva zaključka u vezi: iako vakcinacija smanjuje smrtnost neželjeni efekti su sve veći, zato se ne treba vakcinisati osim ako baš moraš.klisko napisao: 24 Dec 2021, 10:00 Povremeno bacim pogled na ovu temu, do sada sam "naučio" da vakcinacija drastično smanjuje smrtnost ali i da to nije tačno jer je previše dobro da bude istinito.
Takođe, shvatio sam da su neželjeni efekti vakcine skočili jedno 10 puta, ali ni to nije tačno jer nije dovoljno loše.
Nisam završio elitni fakultet i ne umem da čitam studije, ali eto, ovde ima ljudi koji umeju pa mi to sažvaću![]()
PredobroBax napisao:![]()
Kako je ovo bilo dobro
Evo vrhunski strucnjak iz virusologije, a kao da sam ja napisao izjavu.Kazao je da onaj koji je primio buster dozu verovatno manje širi virus i uz to je zaštićen od oboljenja.
„Kod delta soja su možda dovoljni „2G“ i „3G“ pravila, ali sada, kako je naveo, omikron piše svoja pravila“.
Sa velikom zabrinutošću Drosten gleda na razvoj u Kini, ukazujući da se u toj zemlji primenjuju vakcine koje nisu delotvorne protiv omikrona.
"Tamošnje vakcine lošije deluju protiv omikron soja. To je prava opasnost i po svetsku privredu", upozorio je Drosten.
Nemački virolog polazi od toga da bi omikron mogao biti poslednji novi soj u pandemiji, i dodaje da će infekcije za Božić i Uskrs, a potom sledi "relaksirajuće leto".
Za ove koji su se vakcinisali zbog putovanja bolji je drugi.dag81 napisao: 01 Jan 2022, 16:18 Cek sad jel bolji prirodni imunitet ili vakcinski? Nikako da se skontamo u kom pravcu da delamo.