Juce uzet jos jedan fantastican bicikl, za moju prijateljicu, King Jupiter Aero. Imao sam priliku juce dok sam ga vracao u borbeno stanje, da uradim jedan lep retro ride. Za one koji ne znaju to je japanski bajs s pocetka 80tih, imao je jedinstvenu Dura Ace ax opremu,aero profilisane Tange celicne cevi. Bio je poprilicno tehnoloski napredan, a uvozio se u Jugoslaviju. Isao sam mozda 50-60km sa njim juce, mehanicki je zdrav, stari vlasnik ga je vise gledao nego vozio

Opsti utisci, jako je precizno izradjen ram, centriran perfektno, bicikl je japanski dizajniran pomalo spartanski. Tezine nesto preko 10kg, na drumu je bio vrlo udoban, i upravljiv, pruzajuci veliki osecaj sigurnosti i kontrole. E sad lose stvari, mada mozda je to i dobro. Bicikl je tako trkacki natrimovan sa prenosima, da se jedva vozi, i uz najmanji uspon ke mucno, ali ako neko zeli da isproba maksimalne brzine, i pritom pusti da ga adrenalin nosi, brzo postaje raketa na tockovima. Jednostavno jedinstven primerak. Ukratko, ovaj bicikl je cista funkcija bez mnogo emocija, uradjen perfektno, ali izrazito zahtevan po pitanju misica koje ce imati vozac.
56 ram, mi je legao savrseno,
Sent from my PAP5044DUO using Tapatalk
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.