Kakvom "pravcu" iliti gde ti to pise u tvojim post-ovima?
I kaze se smeru, a ne pravcu - ako na to mislis
passenger napisao:ravnica, 16km za 50 minuta. Skroz sam razočaran.
passenger napisao:Ne razumem zašto toliko sporo. Vozio sam koliko mogu, nemam na ovom ciklometar, ali vozio sam ravnicom bar 20 km/h. Prvi put sam u Vaducu bajkom, pa sam se malo zbunjivao i to me malo usporilo, jedan duži semafor. Ali svejedno, katastrofa. Moja supruga istu rutu istom biciklompredje za isto vreme: 25 minuta laganica sa tašnom i nekim cipelicama za posao.
Aj probaću sutra ili u petak istu turu. Daj naziv neke aplikacije
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Sve ravnica uz Rajnu + jedan duži semafor u centru. Aj tu da sam izgubio minut, opet ne valja. Ili sam možda pogrešno pročitao vreme pre nego što sam krenuo.
Videću u narednih dva dana sa nekom aplikacijom.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
20kmh je ok prosek za rekreativnu vožnju, naročito ako se ide po gradu. Kad vozim NBG-Ada moram da vozim skoro stalno preko 25kmh da bi mi prosek bio 20kmh - ubiju semafori, raskrsnice, usponi, kad moram da usporim zbog pešaka ili drugih biciklista...
Ja se uskoro prijavljujem za voznju po Vovodini 200km (rok 13h:30min), mixovano ravnica-brdo.
U nedelju idem turu Sr. Karlovci-Beska-Slankamen-Ruma-Irig i zatvaram krug u NS-u.