Tesla automobili
Re: Tesla automobili
Misli verovatno na ameriku, to je svet za sebe.
- Nemanja987
- Pridružio se: 28 Mar 2013, 20:46
Nisam našao tu info... Verovatno imaju neki paket održavanja koji se naknadno ugovara. Kupili su holanđani preko 100 komada za neki aerodrom, sigurno ima neki plan...Dzoni_m napisao:A sta zemenjuje tu garanciju? Ako ne vazi standardna, mora da vazi neka druga.
Ovo je bilo navedeno zbog odlaska u Meksiko i bunili su se ljudi iz San Diega, realno najbliži su granici. Ali isto tako kao i sa poništavanjem garancije za komercijalno korišćenje vozila - nisu sproveli tu kaznu nikada. A i pre par meseci su ušli zvanično u Meksiko, imaju galeriju. Išli su ljudi Modelom S i do Paname.sunnyvale napisao:Plus garancija je voided ako odes sa autom van zemlje!
Kaže mi otac za ovaj udes u Novom Sadu, prolazio je par minuta posle udesa, nije još ni policije bilo, kaže udarila Tesla neki Mercedes, Mercedes dosta lošije prošao

Pitao sam Teslu direktno sta ako odem u Srbiju i pokvari se auto. Rekli su mi otvoreno da bi morao da ga posaljem nazad u USA i tek tu u servisu da se pregleda. Cak ne bi mogao ni u nekom EU servisnom centru da uradim nista jer ne bi prihvatili. Kazu na to gledaj kao na posebnu firmu.Dzoni_m napisao:U kom smislu? Garancija vazi u bilo kojoj zemlji. Pokvari ti se auto u Nemackoj a ti si npr iz Francuske, normalno da ce diler da ti popravi auto bez naknade ako je garantni slucaj.
Tada sam pitao a sta ako mi pukne prednje staklo? Za to su mi rekli e pa to bi mogli da ti posaljemo u Srbiju u neki servis gde bi mogli to da ti nameste ali garancija definitivno ne bi vazila.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Sasvim normalno. Tvoj auto je za US market i normalno da ti ne garantuju ništa ovde. Jesi li ti proverio da li ces uopste moći da punis taj auto bez problema ovde? Data konekcija? Updates? Hoce li ti raditi auto pilot?
Sent from my LG-D838 using Tapatalk
Proverio sve.Dzoni_m napisao:Sasvim normalno. Tvoj auto je za US market i normalno da ti ne garantuju ništa ovde. Jesi li ti proverio da li ces uopste moći da punis taj auto bez problema ovde? Data konekcija? Updates? Hoce li ti raditi auto pilot?
Punjenje na obicnu uticnicu moze. (treba konvertor ali moze).
Data konekcija moze wifi tethering preko mobilnog. (U US imam LTE free) a u Srb bi znaci morao da placam preko tipa Telenora.
Updates ce raditi ako tipa imas VPN pa US ip adresu

Autopilot ce raditi.
Jedino sta nece raditi je Tesla supercharger za to nema resenje.
Auu, pa za koliko ce se onda napuniti bez tog superpunjaca?
Sent from my m2 using Tapatalk
Zašto si toliko začuđen, pa normalno je da nema supercharger kad nisu postavili to.
Nije ništa strašno to koliko mu treba da se napuni.
Realno, ako Teslu ostaviš na punjaču u toku noći, ima samo par dana u godini kada mora da se puni i u toku dana.
Realno, ako Teslu ostaviš na punjaču u toku noći, ima samo par dana u godini kada mora da se puni i u toku dana.
Super punjač i ne postoji u SRB, tako da nije bitno.
Što se tiče ostalih stvari, puno je to kompromisa za auto koji košta preko 100k USD.
Što se tiče ostalih stvari, puno je to kompromisa za auto koji košta preko 100k USD.
I ja sam to pomislio.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Sto dovodi do zakljucka da je b ili c segment el. automobila najbolji. Ili neki plug in hibrid (ako postoji).
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ne nego dovodi do zaključka da je Tesla super ako je kupiš u zemlji u kojoj živiš i da bzvz komplikuju s garancijom.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ja sam shvatio da taj supercharger nece da radi zato sto je usa model u evropi, ili je ipak samo zato sto ih nema u srbiji?
Ma amerikanci su uvek imali stav amerika je svet. Sto je super kada nesto razvijas posto tacno znas ko ce i u kavim uslovima da ga koristiti. Inace tesli ima jako mnogo u NL i imamo super punjaca, i izuzetno mnogo brzih punjaca, mada znam da je sestra imala nekih sitnih problema sa kompatibilnoscu punjaca. A i bas je punjenje prljava rabota zimi i na kisi... Mada super je sto uz svaki mc donalds ili neki drugi restoran uz put imas brze punjace, pa malo razvuces klopu i napuni ti se auto 80%
Eto ideje za biznis. Gomila solarnih panela i stanica za punjenje električnih automobila. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Mislio sam da imaju i neki superpunjač za kuću.AcaKayak napisao:Zašto si toliko začuđen, pa normalno je da nema supercharger kad nisu postavili to.