Suzuki SX4 S-Cross 2013
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Suzuki SX4 2013
U Americi može da se kupi stari SX4 u toj boji. 

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Da nije ovo neka kineska kopija, tako mi izgleda dizajn. :trljamoci:
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Mene je ovaj auto dizajnom eksterijera jako razocarao, meni su Suzukiji obicno lijepi (npr. Swift i stari SX4) ali ovo je jedno veliko razocarenje za mene. Umjesto da napreduju u dizajnu, napravili su ruznu kopiju Qashqai-ja, pa taj QQ je na trzistu duze od 5 godina (mislim 6) a oni ga kopiraju i to jos urade lose...
Enterijer je dobar, po meni na visini zadatka u toj klasi, ali dzabe kad auto izvana ne lici ni na sta... Steta, jos ce ovo da kosta bar 15000 evra...
Enterijer je dobar, po meni na visini zadatka u toj klasi, ali dzabe kad auto izvana ne lici ni na sta... Steta, jos ce ovo da kosta bar 15000 evra...
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:42
- Garaža: Suzuki SX 4, 1.5 16V; Fiat Punto 1.2 8V
Jako sam se iznervirao i razočarao izgledom novoga SX4, meni nenadjeb*vog automobila ikad napravljenog. Pretpostavljam da je mehanika i novo rešenja 4x4 pogona na nivou, ali šta ima bi da ovo urade.
Joj što je ružan...

Joj što je ružan...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ako tebe ove stvari nerviraju, bice da nemas vecih briga u zivotu. Mora da si jako srecan covek 
Tacno je da se ocekivalo vise, ali su izgleda hteli da ostanu nekako umereni. Pitanje je i za stari sta bi rekli kada se prvi put pojavio. Vreme ce pokazati, a i treba ga sacekati na ulici. Da je kod nas kostao 15ak hiljada €, te da nije relativno dobro prodavan, verovatno ga sada niko ne bi ni komentarisao posebno.
TT

Tacno je da se ocekivalo vise, ali su izgleda hteli da ostanu nekako umereni. Pitanje je i za stari sta bi rekli kada se prvi put pojavio. Vreme ce pokazati, a i treba ga sacekati na ulici. Da je kod nas kostao 15ak hiljada €, te da nije relativno dobro prodavan, verovatno ga sada niko ne bi ni komentarisao posebno.
TT
Ovi stvarno kao da su uzeli Qashqaia i izmenili malo tu platformu, drugi enterijer i to je to.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Malo i u crnoj boji.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Kod novog SX4 je manji klirens nego kod starog,sada je 165mm. Profil gume 205/50/17 mi nikako ne odgovara za jedan crossover. Sunlight Copper Pearl Metallic i Galactic Gray Metallic su mi i dalje najlepse boje.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Kako manji, pa prošli je sa 17-icama imao 160mm klirens.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- Misha
Moj SX4 4WD ima klirens 190mm a 2WD 175mm. SX4 je dolazio sa 205/60/16 gumama a 17" nisu bile u ponudi,bar ne fabricki. 

Ne znam, ja sam ovo video u Suzukijevom prospektu. Zanimljivo je da se razlikuje klirens na 2WD i 4WD, a da je najmanji upravo sa 17-icama.
http://www.globalsuzuki.com/automobile/ ... index.html
http://www.globalsuzuki.com/automobile/ ... index.html
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
- Misha
U USA i Australiji je bio u ponudi 2.0 VVT 4WD koji je uparen sa CVT menjacem ( with pedal shifters) ili 6 brzinskim rucnim menjacem a kod nas samo 1.6 VVT 2WD + klasican 4 brzinski automatski menjac bez opcije 4WD ili 1.6 VVT 4WD sa 5 brzinskim,sto se tice benzinaca.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RpG8CfvKj4
Za evropsko trziste su drugacije specifikacije u odnosu na USA

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RpG8CfvKj4
Za evropsko trziste su drugacije specifikacije u odnosu na USA