Obuka vozača - cena i(li) kvalitet

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Re: Dobro veče

Post od ftj »

Day Walker napisao:Pa hajde pojasni..
Ko regulise saobracaj? Ne regulise ga taj lik pa da moze da ga pusta... Ipak je polaganje voznje u pitanju i mora skolski da se ispostuje.

Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ok ti sledeci put nemoj da skrenes kad te pusti lik.. ;)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Day Walker napisao: Isto tako mu je taj levi instruktor govorio, imas tu rupu, imas tu, nemoj da ides blizu pesaka da ih ne isprskas.. Ja da sam bio u kolima, rekao bih mu, ma idi u pi*ku materinu, pusti me da vozim, nemoj da me dekoncentrises..
Jbg, instruktor ga pripremao na to da će jednog dana voziti ženu. :kezo:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Ja to smatram za normalno. :pardon: I mene su i instruktor i policajac ispitivali razne gluposti u vožnji, čisto da provere da li mogu da uradim još nešto pored upravljanja kolima.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Uroš S. napisao:Mene je (instruktorka) forsirala baš sve po p.s.-u isključivo i bez izuzetka, prošli smo rutu i rutinu dvesta puta i nije bilo ničega što bi moglo da me iznenadi.
:doubleup: :kezo:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Geza napisao:Ja to smatram za normalno. :pardon: I mene su i instruktor i policajac ispitivali razne gluposti u vožnji, čisto da provere da li mogu da uradim još nešto pored upravljanja kolima.
Ok je da ti neko nesto kaze normalnim tonom, a ne da se dere..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ajde razumemo da si isfrustriran, ali takvih situacija sam cuo brdo kao sto se dogodila tvom bratu, jbg vise srece drugi put...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Re: Одг: Dobro veče

Post od Ivan »

Pa ja redovno stanem kada je velika guzva i vidim da neko ne moze da se ukljuci, nije tesko biti solidaran, jedino se kod nas ta solidarnost kaznjava...

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Svaki put pustim zene da se ukljuce, ili nekoga ko je sa strane, tj nije iz Bga.. I nije mi tesko.. Najvise mrzim kad pustim nekog nabedjenog lika a on ni da ti mahne, trubne, klimne glavom.. Onda mi dodje da pojedem sopstveno govn* :glavomuzid:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Re: Одг: Dobro veče

Post od Ivan »

Uf i ja se iznerviram u toj situaciji, mada ina i slucajeva gde stanes nekog da pustis i signaliziras mu a on reaguje vec te samo bledo gleda :kezo:

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

ahah ima i toga :kezo:
90% su zene
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Day Walker napisao:
Nego najgore od svega je sto je taj neki levi instruktor koji je bio u kolima poceo da mu pridikuje pre pandura, i onda je pandur rekao da je pao..
Isto tako mu je taj levi instruktor govorio, imas tu rupu, imas tu, nemoj da ides blizu pesaka da ih ne isprskas.. Ja da sam bio u kolima, rekao bih mu, ma idi u pi*ku materinu, pusti me da vozim, nemoj da me dekoncentrises..
Zasto njegov instruktor nije bio sa njim? Govoris malo ostrasceno, jeste da je mogao da mu progleda kroz prste, ali ipak pravila su pravila.

Kad dobije dozvolu imace prilike da ih krsi do mile volje.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Na ispitu za konverziju dozvole u CH padaju i ljudi koji su vozili po 20 godina bas zato sto se prave pametni pa voze "kako bi trebalo" a ne po pravilima.
Inace u CH nema instruktora ni pandura sa kandidatom vec samo ekspert iz te institucije koja izdaje vozacke i saobracajne.
Uz to mozes da polazes i na svom autu ako ga imas.

Ja sam u Srbistanu sa 18g pao na polaganju jer nisam pustio pesaka koji je stajao na pesackom, pricao sa nekim likom i pokazao mi da prodjem.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

superboss napisao: Zasto njegov instruktor nije bio sa njim?
Koliko ja znam ni ne treba da bude njegov instruktor, sad ne mora da znači da sam u pravu.

Ustvari ti polažeš pred komisijom a ona ne mora da bude poznata, tako je barem bilo u moje vreme.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Davne 1991. sam položio vožnju tek iz petog puta. Uglavnom sam padao na ovakvim situacijama. Dok nisam shvatio da se na polaganju vozi striktno po pravilima, a ne kako se stvarno vozi. Doduše i instruktor mi je bio kreten, više je gledao ribe po gradu nego što je obraćao pažnju na mene. Na kraju sam se provozao pola sata po gradu sa drugarom koji je već imao dozvolu, on mi je skrenuo pažnju na par caka sa polaganja i tek tad sam položio. Evo me 20 godina kasnije, nijednom nisam napravio sudar (pu, pu, da se pomerim sa mesta :pijemcaj: ), platio 5-6 kazni za sve ove godine i to je to.
Odgovori