Day Walker napisao:
Isto tako mu je taj levi instruktor govorio, imas tu rupu, imas tu, nemoj da ides blizu pesaka da ih ne isprskas.. Ja da sam bio u kolima, rekao bih mu, ma idi u pi*ku materinu, pusti me da vozim, nemoj da me dekoncentrises..
Jbg, instruktor ga pripremao na to da će jednog dana voziti ženu.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Ja to smatram za normalno. I mene su i instruktor i policajac ispitivali razne gluposti u vožnji, čisto da provere da li mogu da uradim još nešto pored upravljanja kolima.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Uroš S. napisao:Mene je (instruktorka) forsirala baš sve po p.s.-u isključivo i bez izuzetka, prošli smo rutu i rutinu dvesta puta i nije bilo ničega što bi moglo da me iznenadi.
Geza napisao:Ja to smatram za normalno. I mene su i instruktor i policajac ispitivali razne gluposti u vožnji, čisto da provere da li mogu da uradim još nešto pored upravljanja kolima.
Ok je da ti neko nesto kaze normalnim tonom, a ne da se dere..
Pa ja redovno stanem kada je velika guzva i vidim da neko ne moze da se ukljuci, nije tesko biti solidaran, jedino se kod nas ta solidarnost kaznjava...
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
Svaki put pustim zene da se ukljuce, ili nekoga ko je sa strane, tj nije iz Bga.. I nije mi tesko.. Najvise mrzim kad pustim nekog nabedjenog lika a on ni da ti mahne, trubne, klimne glavom.. Onda mi dodje da pojedem sopstveno govn*
Day Walker napisao:
Nego najgore od svega je sto je taj neki levi instruktor koji je bio u kolima poceo da mu pridikuje pre pandura, i onda je pandur rekao da je pao..
Isto tako mu je taj levi instruktor govorio, imas tu rupu, imas tu, nemoj da ides blizu pesaka da ih ne isprskas.. Ja da sam bio u kolima, rekao bih mu, ma idi u pi*ku materinu, pusti me da vozim, nemoj da me dekoncentrises..
Zasto njegov instruktor nije bio sa njim? Govoris malo ostrasceno, jeste da je mogao da mu progleda kroz prste, ali ipak pravila su pravila.
Kad dobije dozvolu imace prilike da ih krsi do mile volje.
Na ispitu za konverziju dozvole u CH padaju i ljudi koji su vozili po 20 godina bas zato sto se prave pametni pa voze "kako bi trebalo" a ne po pravilima.
Inace u CH nema instruktora ni pandura sa kandidatom vec samo ekspert iz te institucije koja izdaje vozacke i saobracajne.
Uz to mozes da polazes i na svom autu ako ga imas.
Ja sam u Srbistanu sa 18g pao na polaganju jer nisam pustio pesaka koji je stajao na pesackom, pricao sa nekim likom i pokazao mi da prodjem.
Davne 1991. sam položio vožnju tek iz petog puta. Uglavnom sam padao na ovakvim situacijama. Dok nisam shvatio da se na polaganju vozi striktno po pravilima, a ne kako se stvarno vozi. Doduše i instruktor mi je bio kreten, više je gledao ribe po gradu nego što je obraćao pažnju na mene. Na kraju sam se provozao pola sata po gradu sa drugarom koji je već imao dozvolu, on mi je skrenuo pažnju na par caka sa polaganja i tek tad sam položio. Evo me 20 godina kasnije, nijednom nisam napravio sudar (pu, pu, da se pomerim sa mesta ), platio 5-6 kazni za sve ove godine i to je to.