Da li vas zanimaju motocikli?
Re: Da li vas zanimaju motocikli?
Ma koji Ducati, nisi mogao naci skuplje
Pa za nakeda mislim da moze proci ta km, uostalom za 2500e nemas da biras, ili toliko ili cak i jace, odrzavanje je ok za japance, nema tu mnogo troskova ako je sve u redu.

Kao i kod automobila... zavisi od načina eksploatacije i održavanja. Motori koji se koriste za lagano kruziranje i duge vožnje prelaze po 200k km bez većih problema. Za onog koji je služio za "paradu" tipa dizanje na zadnji i prednji točak, paljenje guma i sl. uz skromno održavanje je i 30k km previše.
Najbolje je da se registruješ na nekom bajkerskom forumu i pratiš kad neki član prodaje svoj motor.
Najbolje je da se registruješ na nekom bajkerskom forumu i pratiš kad neki član prodaje svoj motor.
Poslednja izmena od Floyd u 23 Maj 2015, 13:39, izmenjeno 1 put ukupno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Uroše, sa B kategorijom i 24 godine za full A kategoriju nije toliko strašna procedura...
Da se ne grozim onovnog polaganja testova odavno bih polagao za A.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
A jbg, sviđa mi se što je grbav, ne previše, ali nije ni neutralan kao ostali, tamanScuderia napisao:Ma koji Ducati, nisi mogao naci skupljePa za nakeda mislim da moze proci ta km, uostalom za 2500e nemas da biras, ili toliko ili cak i jace, odrzavanje je ok za japance, nema tu mnogo troskova ako je sve u redu.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A ja mislio da je veto zbog incidentaPaja napisao:Da se ne grozim onovnog polaganja testova odavno bih polagao za A.

Nije veto, nego sam se ja tada zamislio. Situacija je bila banalna da banalnija nije mogla biti, a posledice su mogle biti gadne.
Jedan MP3 bi mi baš legao.
Jedan MP3 bi mi baš legao.
Spor je mp3 za te novce...10k.eura, a 0-100 za 8.5s...
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Za pocetnika je dovoljan i maxi skuter od 125 kubika, a 250 je po meni makismum.
Neki beverly, nexus, x-max...
Neki beverly, nexus, x-max...
To je poslednje što me interesuje kod maxi skutera.Xepoj87 napisao:Spor je mp3 za te novce...10k.eura, a 0-100 za 8.5s...
Sent from my Sony
Meni je skuter praktičniji za grad od bilo kog drugogo koncepta. Na skuter mogu opuštenu i u odelu i time njegova upotrebna vrednost za mene nemerljivo raste.
Bitno mi je da bude maxi da bi nas dvoje mogli komotno da sedimo, kao i da ima dovoljno jak motor da može da povuče nas dvoje.
Prvo treba da razgranicis da li ces skuter ili motor i to nema puno veze sa tim da li si pocetnik. U sustini skuter je prakticnije prevozno sredstvo ima potencijalno veci gepek i lak je za voznju jer nema brzine ali sto se tice osecaja u voznji dosta se razlikuje od motora bez obzira na snagu. Posle vidi cenovni rang i onda mozemo da dajemo predloge. recimo kawa er6n, z750, yamaha fz6, mt03, mt07....
MP3 ima puno prednosti, ali je bas preterano skup, i odrzavanje i potrosnja...
Yamaha Tricity je kompaktnija, jeftinija... al ne znam da li moze sa B kategorijom.
Yamaha Tricity je kompaktnija, jeftinija... al ne znam da li moze sa B kategorijom.
Svi ostali ne mogu ni da prismrde mp3-u.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
E da je tako, bilo bi ih više po ulicama 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Skupo....