Kvar na vozilu u garanciji
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Kvar na novom/novijem automobilu
Ako ne znaš pitaj, nemoj da nagadjaš. Na forumu su teme o moja 4 automobila koja nisam rentirao, možeš da vidiš koliko sam se nervirao i oko njihovih kvarova. I tada su me, kao i sada, nervirali isključivo stručnjaci koji svoje frustracije projektuju na tudje automobile (konkretno u tim temama moje).
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Re: Kvar na vozilu u garanciji
Sta bi na kraju sa menjacem jel zamenjen. I ja imam slicnu akciju pa se pitam…
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
I tebi je crko menjac?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Nemoj sad i meni da crkne, taman sam se navikao. 

Nije menjac. Ali jeste sve ostalo. U garanciji. Malo malo pa sam bez kola…
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Pa pisi...

-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Milan111 napisao: 14 Jul 2021, 23:59 Nije menjac. Ali jeste sve ostalo. U garanciji. Malo malo pa sam bez kola…
Jel Škoda?
Skoda isto. Prvo motor pa AD blue u paketu s motornil racunarom, pa ponovo AD blue u paketu sa DPF. Sve u garanciji. Auto cacak sve ok, zamensko vozilo itd al sta da radim kad nemam vise ni trunku poverenja u auto. Trenutno je ostao u servisu u nemackoj…
Da ga prodam nekom ne ide, da se tuzim sa skodom nije mi merak, da ga dam staro za novo nesto ne znam ni sta bi uzeo. Pa se setih foruma da podelim muku
Da ga prodam nekom ne ide, da se tuzim sa skodom nije mi merak, da ga dam staro za novo nesto ne znam ni sta bi uzeo. Pa se setih foruma da podelim muku
Uzmi VW.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Što ne ide da ga prodaš? Nije lepo da ga prodaš sa kvarom za koji znaš, a prikrio si. Ali ako je sve ispravno u tom trenutku ili kažeš šta je za popravku to je fer plej. Tom sledećem vlasniku može sve da bude kako treba narednih x godina.
-
- Banned
Pa prodaće ga. Svi se automobili prodaju. Središ za prodaju, šta će da bude za neki mesec nije tvoja briga.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ako možeš piši malo detaljnije, koji model, motor, i koji su kvarovi. Taman sam se bio nameračio na neku Škodu.Milan111 napisao:Skoda isto. Prvo motor pa AD blue u paketu s motornil racunarom, pa ponovo AD blue u paketu sa DPF. Sve u garanciji. Auto cacak sve ok, zamensko vozilo itd al sta da radim kad nemam vise ni trunku poverenja u auto. Trenutno je ostao u servisu u nemackoj…
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
-
- Banned
Škoda propo.
Prodaj to i nađi nešto do 120kkm na mobile.de sa čistom istorijom, ima više rezona za Srbiju a naročito spram odnosa cena/održavanje.
Prodaj to i nađi nešto do 120kkm na mobile.de sa čistom istorijom, ima više rezona za Srbiju a naročito spram odnosa cena/održavanje.
Dobro, nemojmo preterivati. Covek se registrovao samo zbog toga, neka napise model, godiste... mozda se jos neko javi sa slicnom situacijom, moze koristiti.
Iskreno, van ovoga sto sam ovde procitao za menjac, nisam cuo da je neko imao probleme sa skodom (ne racunam neke sitne kvarove, vec nesto sto moze da te ostavi na sred puta), a ona je kod nas najrasprostranjenija od sluzbenih vozila.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Iskreno, van ovoga sto sam ovde procitao za menjac, nisam cuo da je neko imao probleme sa skodom (ne racunam neke sitne kvarove, vec nesto sto moze da te ostavi na sred puta), a ona je kod nas najrasprostranjenija od sluzbenih vozila.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока